Új hozzászólás Aktív témák

  • #71562240

    törölt tag

    válasz Plexicushio #42306 üzenetére

    Az a véleményem, hogy az S széria szebb! :B

    (#42309) NoSuchUser
    Nagyjából alátámasztanám Auratech válaszát, azt az Asus-t nem annyira érdemes forszírozni. Inkább úgy szűkítenék, ha az aktív rendszert választod, maradj Júliánál, részben a hangja, de legfőképpen a szimmetrikus kimenet miatt, és akkor nem kell audio elleni merényletet elkövetned az asszimetrikussal, ám ha a passzív rendszer mellett döntesz, akkor a Prodigy HD2 is játszhat.

    A kettő közül az Arcam-ot választanám, de azért nem olyan egyértelmű, hogy az a jobb (de végül is jobb, úgyhogy nem lesz háború - hanem háderű lesz).

    (#42320) adodaniel Van tapasztalat. Én elég jónak tartom, ajánlottam is már többször. Az alacsony árához képest elég kulturált, inkább a pontosságra mint mézes-mázosságra törekvő, de azért viszonylag puha is a hangja. Mindazonáltal az Audioquest-en belül is én méginkább az adott sodrottal egyenértékű tömör ereseket szoktam propagálni, jelen esetben is inkább a tömör eres ikertestvérét venném (Type 1), de ez az én ízlésem, lehet hogy neked jobban tetszik a sodrott - mint ahogy a többségnek a sodrott kábelek szoktak tetszeni. Illetve, ha lenne kicsit több pénzed rá, tekintgess a Type 2-ra is, ha az Audioquesten belül vizsgálódsz. A Type 2 és Type 4 többévtizedes slágerek, nem véletlenül.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák