Új hozzászólás Aktív témák

  • Pappi82

    csendes tag

    Sziasztok!

    Szeretném kikérni a véleményeteket az alábbi témában.

    Van egy NAD C315BEE készülékem (+ Dalin Zensor 1-esek), rá van kötve tvre, azon keresztül konzolra stb. Cd lejátszóval nem rendelkezem, a lemezek gyűjtését a mai világban már nem is tervezem, ám flac formátumban szívesen hallgatok jó minőségű zenéket. Tényleg mindenfélét. A flacok lejátszása jelenleg csak egy HP Microserveren és a konzolon keresztül lehetséges.

    Szeretném minél kevesebb eszköz beiktatásával, minél jobb minőségben élvezni a zenét, és hogy rövidre fogjam, a következőn gondolkodom:

    NAD C315BEE és egy NAD USB DAC 1 vagy 2
    vagy
    NAD D3020

    A dilemmám a belépő szintű, de kiváló analóg erősítő + dac páros hangzása, vagy a D3020-asnak, korunk darabjának a hangzása. Mindenképpen a hang az elsődleges számomra, tisztaság, részletesség. Ezt nekem a nad maximálisan hozza. Persze tisztában vagyok vele, hogy hallani kellene a rendszereket, de szeretném a véleményeteket kérni a témában. Az audiofil / hifi irányában hatna az analóg erősítő megtartása, egy daccal párosítva, vagy mindezt prezentálná a D3020 is, lényegesen kompaktabb méretben, és több szolgáltatással.

Új hozzászólás Aktív témák