Új hozzászólás Aktív témák

  • BlacKSouL

    addikt

    válasz DeathAdder #26638 üzenetére

    A váltószoknya öregedésre hajlamos műbőr, pár év alatt nagyon felkeményedik, és saját magát kitördeli. Nekem még szerencsére nem, és hiába műbőr, ápolóval néha áttörlöm, a kormányt is (az meg állítólag bőr) de nekem a kormány látványosabban kopik, fényesedik.
    A váltógombra csak annyi a panaszom, hogy a tenyér felé eső fekete betét gumiból van, a rücskössége úgy 4 év alatt eltűnik, de porózussá válik, és főleg a tenyér zsírját köti meg, ami normál időben nem látszik. Nyáron, nagy melegben, vagy ha rásüt a nap, akkor viszont kiadja magából, és konkrétan zsírt izzad a gumibetét része. ;] Letörlés után egy évig megint semmi baja. Meg még annyi, hogy mivel gumi, megnyúlik, elengedi belül a ragasztás, és kicsit feltáskásodik, de ezt csak akkor venni észre, ha a betét közepét nekinyomja az ember a botnak.
    Gyűrűs kézzel váltogatva viszont a gyűrű lekoptatja a szürke műanyag festékrészét.
    Ja, és a tetején a kiosztásmutató betét és a szürke műanyag között szintkülönbség van, amiben megtapad a piszok, tűvel néha ki kell piszkálni körbe, bár egy idő után egyensúlyba kerül, nem koszolódik tovább.

    Nekem a kuplungpedál egyáltalán nem kopott, szerintem még a sarkazottsága sem látszik. De majd megnézem. Én így 90893 km-es állapotot tudok mondani összességében.

    Aláírás (nem kötelező megadni)

Új hozzászólás Aktív témák