-
Fototrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
agent11
tag
válasz
sniper elite
üzenetére
Köszönöm! Az igaz, hogy megígérhette pár embernek, nekem is (már december legelején) többek között, de csak ez az egy volt neki és arról sem tudta, hogy C2-es. Nekem sem szólt privátba, én hívtam fel és olvastattam be az SSpec számát a telefonba. Gondolom 1db-ra nehéz 5-6 embert értesíteni. Mindegy velem korrekt volt és 1-2 hét múlva elvileg lesz nála utánpótlás!
-
agent11
tag
Valakinek sikerült már C2-est találnia itthon?

-
agent11
tag
Itt már úgy néz ki, hogy megjelentek az első fecskék!

-
agent11
tag
válasz
sniper elite
üzenetére
Igen, általában passzív megfigyelője vagyok a fórumnak! Egy kicsit hülyeségnek is tartom, hogy majdnem csak a hozzászólások számától függ a rang...
A terveimben van, hogy később az SLI-t is ki szeretném majd próbálni, hátha ott számítani fog a PCIe 3.0.
-
agent11
tag
válasz
subaruwrc
üzenetére
Igazából ez sztem mindenkinél (aki a C2-re vár) egy olyan dolog, ha már ennyi pénzt kiad vmiért, akkor az működjön a specifikációjának megfelelően. Egyébként nem is a vt-d az érdekes, hanem (ha jól tudom) a PCI Express 3.0 támogatás. Ami most még nem érdekes, de én 3-4 évig ki szoktam húzni egy konfiggal, szóval később még érdekes lehet.
December eleje óta várom a procit, de nem sikerült eddig még C1-hez sem hozzájutni! Lehet, hogy felesleges, de ha már eddig kibírtam akkor már megvárom a C2-est...
-
agent11
tag
Én is a C2-re várok, de nem akar jönni. Már össze van rakva december óta az új gép, csak a proci hiányzik belőle...

Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Dobja a kapszulát és 8000 mAh fölé lő a Honor kompaktja
- Milyen routert?
- Fogyjunk le!
- Marathon: érkezik a duó, egyelőre csak egy pályán és „kísérleti” jelleggel
- Házimozi haladó szinten
- Így ismerd fel AI nélkül az AI képeket!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 10 42mm Jet Black 96% (1év Garancia)
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Honor Pad 8 / 6/128GB / Wi-fi / 12Hó Garancia
- Corsair VENGEANCE Pro 32GB (4x8GB) DDR4 2800MHz
- AKCIÓ! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(360HUF)
rup1u5