Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz phrenetiX #24333 üzenetére

    A Xiaomi 300Wattos csak.
    Emelkedőkhöz az kevés. Tapasztaltam én is.
    350Wattos F40, D38, G30 már felmegyeget emelkedőkre is. Szintén tapasztalat.
    Az újabb generációs Segwayek között meg vannak már 400-450Wattos motorral szerelt rollerek is. Azok már fürgébbek a Pro 2-nél. F65i, F2, F2 Plus, F2 Pro, G2.
    Ezeken index is van már.
    Szerintem is nagyon sokat jelent, igaz, verőfényes napsütésben valóban nem látszik annyira, de ezt leszámítva nagyon jó fényük van, ez egy nagyon jó fejlesztés volt a Ninebot részéről.
    Felfüggesztés viszont továbbra sincs a rollereken, csak kettőn van gyárilag. Az F2 Pro-n elöl van csak, a G2-n elöl-hátul. Hát, h milyen, azt majd elolvasod, nem sikerült a legjobban, rolleres csoportokban (Facebookon) sok panasz van rá. :/
    Az Inmotion S1-en van még elöl-hátul, de ott index nincs. Vagyis ami van, azt inkább ne nevezzük annak.

    Itt össze vannak gyűjtve a rollerek, csak a G30-nak, illetve utódjának, a G2-nek van akkora akksija, h talán elmész 40km-t vele.

    Ha normális rollert keresel, az a Mantis (Dual), de azok árban feljebb vannak.
    A Kugoot csak azért írtam, mert árban a Mantisok alatt van jóval. A minőségéről én nem nyilatkozom, majd ír róla más, vagy úgyis találsz róluk hideget, meleget. ;]

    Xiaomik nem hullanak, szerintem jó alap rollerek. A Ninebot tulajdonolja a Xiaomit is, meg a Segwayt is, műszakilag rendben vannak a rollerek, legalábbis korábban nem volt panasz rájuk. A G2 pl némileg kérdéses roller lett.
    A Xiaomi 4-es sorozata meg egyszerűen nem éri meg, mert amennyiért adják őket, annyiért a Segway hasonló paraméterekkel, de indexekkel olcsóbban adja.
    Kiadhatnának a G30-ból is egy indexes verziót 400, vagy 450Wattos motorral, lengéscsillapítók nélkül.
    Az F2 sorozat jó irány, de a Maxoknak meg mégiscsak annyival nagyobb a trepnije, h aki a G30-nál jobbat akar, de nem kell neki lengéscsillapítás, az nem fogja beérni egy F2-es rollerrel.

    A zselés kerekek szerintem egy fokkal jobbak, mint a belsős gumis Xiaomi kerekek, talán ezért nem hallani annyi defektet Segwayekről.

    Xiaomi is inkább maradt volna a 8.5"-os kerekeknél, lehetett volna még ott mit fejleszteni. Pl adhatnák zselés 8.5"-os kerekekkel a rollereket.
    10Ah-s akksit is tehetnének egyik modellbe, ne csak 7Ah, meg 14Ah legyen.
    Index is lehetne azokon is.
    A 300W-os motor mellé is felsorakozhattak volna a 350W-os motorokkal, sőt, 400-450Watt is mehetne már.
    Aki kisebb rollert keresett, annak csak a Mi 3, Pro 2 van, ami viszont kevés pl emelkedőkhöz a jelenlegi formájukban. :/

    [ Szerkesztve ]

    Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)

Új hozzászólás Aktív témák