Új hozzászólás Aktív témák

  • Szevam

    aktív tag

    LOGOUT blog

    válasz Cornus #2016 üzenetére

    Szia!

    Üdvözlet a topicban. :C

    Egyelőre nincs konkrét moderátora a topicnak, én csak elindítottam, mert szívügyem (azonban sajnos keveset tudok vele foglalkozni), de teszek lépéseket hogy az általad leírtak egy része megvalósulhasson.

    "A másik javaslat ugyanezzel kapcsolatban, hogy nem lehetne azt rögzíteni szabályként, hogy a fórum tagjai bizonyos dolgok megvitatása után azokat tényként elfogadják,"

    Nem hinném. Mi itt megvitathatjuk, de mindenkinek lelke rajta, hogy el is fogadja. Vannak olyan emberek, akik csak a saját megrögződött tudásukat hajtják (nem megy mélyebben bele a dolgokba, mert nincs ideje stb.). Előbb utóbb rájönnek majd, hogy máshogy is lehet (kell) gondolkozni, de az idő, addig pedig sokszor csak a vita van. :DDD Lépéseket tehetünk, és tegyünk is, annak érdekében, hogy akik itt olvasgatnak kezdjenek el gondolkozni (de nem fságokon :DDD) . Vannak fórumtársak akik a gyakorlatban is tesznek a környezetvédelemért és megosztják itt. Ezt szoktam szeretni :B .

    Később még gyűjtök össze alap irodalmakat. A Kollapszológiának esteleg nézz utána, ha van hozzá kedved :) . Ez relatív új terület, kérdés, hogy hiszti az egész, vagy van valami valóságalapja (szerintem valami van).

    Welllcome!

    Képeim: https://www.flickr.com/photos/106029883@N02/ A természettől nem félni kell, hanem megismerni azt. A megismerés pedig nem csak arról szól, hogy ránézek valamire és hiszek valamit az által, hanem arról, hogy foglalkozom vele hagyom, hogy megmutassa önmagát.

Új hozzászólás Aktív témák