Új hozzászólás Aktív témák

  • julius666

    addikt

    válasz PredatorZoli #105843 üzenetére

    The technology will remain the same

    Akármelyikőnknek is legyen igaza, a technológia biztosan maradni fog, ugyanis a stack nagy része azonos lehet a különböző IB leányok közt. Frontend tuti (=ügyfél LÁTNI tényleg nem fog változást), de a szolgáltatások egy része konkrétan közösen is lehet hostolva valahol, azért tudnak lenni olyan anomáliák, hogy a Captraderes (átcímkézett IBIE) mobilos auth bekavar az IBCE authnál. :))

    Az ország specifikus hülyeségeknél (adóbevallás report, helyi tranzakciós adók, TBSZ, anyámkínja) lehetnek helyben extra gányolások. Hogy ezeket lehet-e/megéri-e migrálni kinti rendszerekre, újraírni-e kinti csapattal, stb. szerintem még az IB-nél se tudják.

    #105844 Ixion77
    Ez az idézet nekem nem egyértelmű. "retaining... there".
    Tehát magtartják... ott. De hol? Íro.ban? Ott nem kell "megtartani" a jelenleg ott levők szignifikáns részét, mert a változás nem is azt érinti. Nekem így tűnik mintha azt akarták volna írni hogy a CE jelentős része lesz megtartva, csak nem sikerült egyértelműen ezt írni.

    Na ez viszont tök egyértelmű. Azt "bántó" kimondani, hogy a magyar részleg kuka, ezért úgy kell enterprise virágnyelven megfogalmazni, hogy igazából összeolvad a két leányvállalat és egy új születik, ami aztán Írországban fog székelni, az "új" entitás pedig megtartja a "régi" írországi egységeit.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák