Új hozzászólás Aktív témák

  • PredatorZoli

    Topikgazda

    Egy kis tapasztalat az IBIE-ről.
    Itt már olyannyira hagy tetszőlegesen devizákat váltogati, hogy magától nem is csinálja meg. Volt a számlán euro is és ft is, és a kettő együtt euroban mérve ki kellett volna adja a beadott ordernek a vételárát ráhagyással is, de a rendszer visszadobja a megbízást, mert ő neki az a deviza kell amiben vásárolsz, nem lehet másban vagy vegyesen (fedezethiány miatt elutasítva). Így előbb be kellet adnom egy átváltási megbízást, majd utána a vételit újra. 500e Ft átváltás, 707 Ft jutalékot számolt fel, de ha jól tudom, ez egy fix díj öszegtől függetlenül (fixen 2 dollár). Árfolyam tekintetében 17:00 körül 378,945, ami elég jó, gyakorlatilag középárfolyam (revolutnál jóval jobb).
    Viszont tehát arra kell készülni hogy a devizaváltás jutalékát fizetni kell, így nagyon kicsi összegnél lehet a revoluttal olcsóbb a váltás (nagyobb összegnél a jobb váltási árfolyam miatt az IB jobban meg fogja érni). Talán annyi, hogy ezt a váltást TBSZ-en belül is lehet, és akkor ez a jutalék beszámít a 2000-es minimum activitybe ha minden igaz.
    Gyakorlatilag Tiered árazással minden hónapban a 2000-es minimum díjal kijön egy devizaváltás és 2 order, ami szerintem teljesen korrekt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák