Új hozzászólás Aktív témák

  • julius666

    addikt

    válasz Oppenheimer #108118 üzenetére

    A túlagyalás nem neked szólt (vagyis lehet neked is, nem tudom), hanem inkább magamnak. Én elmúlt hetekben elég sokat filóztam azon, felosszam-e IB és Erste között a megtakarításaimat a befeketői védelem kimaxolása érdekében, meg hogy ne egy kosárban legyen minden vagyonom. Érzelmi alapon tök egyértelmű lenne a döntés (az Erstét nagyon sok szempontból utálom, az IBIE esetében pedig szinte minden brókerrel kapcsolatos elvárásom pipa), szóval valszeg túlagyalom a témát, előbb-utóbb úgyis betelne a pohár az erstével és vinném a maradékot is. Csak már lehet drágábban...

    Javasolni senkinek nem javasolok semmit, simán van olyan vagyonméret/befektetői igényszint amire az Erste, vagy az Erste + IB megfelelő tud lenni, szóval ez egyéni döntés kérdése. Ha szélesebb lenne az ETF választék, lenne pl. gettex, meg nem lett volna ez az "ügyfélbarát" hozzáállás a pofátlan áremeléssel meg futures izével akkor lehet maradnék én is.

    Nagyon valószínűnek tartom az Erste kénytelen lesz árat csökkenteni (mármint az alap szolgáltatásét, nem a transzferét) ha versenyben akar maradni. Szóval aki marad az vegytisztán anyagi értelemben véve valszeg nem jár rosszul.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák