Új hozzászólás Aktív témák

  • Hani

    aktív tag

    válasz fokukac #1082 üzenetére

    A CIB három hónapos lekötéséről én is csak ennyit tudok, mint amennyi a linknél van (''CIB Betétmix ötvözi a lekötött betétek biztonságát a CIB befektetési jegyek kiemelkedő hozamkilátásával. A Betétmix segítségével élvezheti több mint két évig adómentesen a befektetési jegybe fektetett tőke hozamát, befektetett tőkéje kockáztatása nélkül, ráadásul 3 hónapos futamidejű lekötött betétjére most évi 11% fix, adómentes kamatot fizetünk (EBKM: 11,00%), ha 2006. augusztus 31-ig ilyen formába fekteti be megtakarítását.'' )

    Mindenesetre nem igazán bízom bennük, tekintve, hogy böszme nagy betűkkel hirdetik a másik konstrukciójuknál a 11%-os kamatot, épp csak az nem hirdetik nagyon, hogy ez 18 hónapra 11%, vagyis az EBKM 7,21%

    Az Alapok Alapja valóban elég kockázatos, egy ismerősömet kérdeztem róla, ő éppen most akar kiszállni belőle, mert eddig ugyan elég jól ment, de a jövőre nézve nagyon bizonytalan.

    A Raiffeisen fix lekötése meg... nem tudom. A 8% elég jól hangzik 1 v. 3 éves lekötésre, de azért utánakérdezek még. Igazából a Budapest Bank ajánlata tetszik a lekötésmentesség miatt, de félek a csak dec. 31.-ig garantált kamattól - ha jan. 1.-én beraknak valami ócska kamatot, akkor elég szép bukta..

Új hozzászólás Aktív témák