Új hozzászólás Aktív témák

  • Moltiszanti

    friss újonc

    "Az állampapírok kondícióján nem kívánunk változtatni. Az 1000 éves magyar állam garanciái állnak ezek mögött - fogalmazott arra a felvetésre, hogy változik-e a Prémium Magyar Állampapírok visszaváltási kondíciója." (Varga Mihály, portfolio)

    Ha nem kívánnak változtatni akkor miért szondázzák a népet azzal kapcsolatban, hogy tisztában van-e azzal, hogy változhatnak a visszaváltás feltételei?
    Ha pedig szondázzák akkor miért nem november 22-én szondázzák amikor bejelentik, hogy a régi kifut és jön az új és miért akkor kíváncsiskodnak amikor már mindenki megvette?
    Kacsateszt!
    Nem hiszek nekik.
    De már megvettem a magas kamat ígéretével, többek között András György vagy Bence Balázs véleményére is hallgatva. A cél az, hogy 1-2 év múlva visszaváltom.
    A megtakarításaim nagyobb része dollár és euró alapú és nagyon nem akaródzott nekem prémium álompapírt venni, ami Ft-os papírom volt az mindig a legrövidebb DKJ. Legrosszabb esetben valamilyen mértékben megszívom és megerősít a hitemben, hogy ezeknek semmit, tiszta Maunika show az egész. Lenyilatkozik a madár pár hete, hogy nem akarnak változtatni, most pedig Mihályunk is és a kettő nyilatkozat között amikorra mindenki megvette akkor megkérdezik a népet a visszaválthatóságról. :) Javasolnék egy nemzeti konzultációt, csináljuk már rendesen! Ha nullán kell visszaváltanom akkor nullán fogom és viszem innen messze. Remélhetőleg nem abban gondolkodnak amikor a visszaválthatóságról érdeklődnek, hogy tartsam lejáratig mert akkor azzal nem tudok majd mit kezdeni! "Békekölcsön" verem bele! :F

Új hozzászólás Aktív témák