Új hozzászólás Aktív témák

  • torma99

    aktív tag

    válasz HussarF #109115 üzenetére

    Mindkét állításnak van igazsága. Aki a közeljövőben akar lakást venni és arra szó szerint kuporgatni kell (önrész) , meg majd a törlesztő. Nem tud kockázatot vállalni.

    De ha valamiért hosszabb időtáv van, vagy a gyermekednek szeretnél lakhatást teremteni, akkor még a nagyon gáláns lakossági papírokkal sem tudsz nagy csodát tenni, esetleg árfolyamra spekizhetsz, de részben vagy egészben indokolt akkor már a részvénypiac irányába fordulni.

    A pótfedezet bevonása sem ördögtől való, persze ez leginkább akkor áll elő, amikor a templom egerei a könyvtári egérlyukat is kénytelenek bevonni és a legkisebb szél is elfújja az építményt. Ezzel szemben tényleg vannak olyanok, akik olyan pénzügyi, jövedelmi, vagyoni erőforrások birtokában vannak, hogy ki tudják és akarják használni a küónféle finanszírozási opciók előnyeit.

    Lásd még, hogy muszáj venned egy autót, van is rá pénzed bőven, kp-ra vinnéd, ugyanakkor van egy fix 0% THM akció, mint most látható sok helyen és elég, ha csak 3 év alatt fizeted ki. Vannak, akik nem számolnak utána, mert fújjj hitel és leteszik a zsetont, viszik a kulcsot, vannak akik meg már úgyis rég befektették a pénzt, cashflowból megoldják a törlesztőt és szépen, adott esetben milliókkal lesznek beljebb a történet végére. És így lesznek olyanok, akik idősebb korukra ezekből az 1-2 milliókból szépen összeraknak egy kisebb-nagyobb kupacot és nem azon agyalnak, hogy jajj megemelték x évvel a nyugdíjkorhatárt és most mi lesz, hanem azt mondják, figyi hátrébb lépek, a kupac meg segít kiegészíteni a különbséget mondjuk.

    Tiktok,meg YT warriorokat, stockpickereket meg maximum poénnak tekintsd, ne vedd komolyan. Egy egészséges alacsony egyszámjegyű reálhozam már nyereség. Egy érdemes ingatlant meg már itthon is valószínűleg EUR-ban fogsz leginkább megvásárolni, így az elmúlt év egyébként kivétel mint szabály EURHUF-jával sem kell annyira foglalkoznod.

Új hozzászólás Aktív témák