Új hozzászólás Aktív témák

  • Oppenheimer

    veterán

    válasz Drizzt #115981 üzenetére

    Hogy ne lenne már értéke. Te nem látsz benne, de ettől még van neki, és elég kézzelfogható: anélkül tudsz vele értéket tárolni és másnak értéket küldeni, hogy bármiben/bárkiben is meg kéne bíznod. Nincs 2. Fél (Tárolásnál) Vagy 3. Fél (Küldésnél). Nincs bank, nincs bróker, nincs közvetítő, nincs semmi, csak a distributed ledger amit nem lehet feltörni és immutable.

    Előbb írták hogy több az energiafogyaztása mint az összes cloud szolgáltatónak együtt. Ez az oka annak, hogy ebben a hálózatban megbízhatsz, az itt tárolt értéked megtámadhatatlan és senki nem tudja elvenni.

    A fostos dollárhoz képest még előny a gyorsaság is, mert dollárt utalni több nap míg átmegy minden levelezőbankon és amúgy rendkívül bürokratikus is, meg kell adnod a bankoknak anyád első barátjának a nevét is hogy utalhass, bitcoinnál meg elég egy address és 20 perc alatt teljesül.

    Egyelőre a díja is alacsonyabb, de ahogy nő a hálózat és a token értéke, úgy egyre nagyobb értékeket lesz majd csak érdemes L1 protokollon átutalni.
    Az ultimate biztonságnak ára van.

    Szerintem ezt már nem először magyaráztam el neked, legközelebb inkább magabiztos hülyeség helyett (várható értéke nulla) írjál egy szerény véleményt, hogy te nem érted miért értékes.

    Itt egy korábbi blődség amit írtál, nem is olyan régi. Amikor eléri a 100k-t, te leszel az első aki elkezdi a világ pusztulását, személyesen?

    A legdurvább az egészben az, hogy az adoptációnak abban a szakaszban vagyunk amikor már mindenféle befektető diverzifikál ebbe az új asset classba, intézményi és magán egyaránt, de egy alapvetően technikai fórumon arcoknak még mindig nem esett le mekkora lehetőségből maradnak ki. Még a Black Rock is rak Bitcoint a Global Allocation Fundjába.

    Gondolj bele, amikor 20 éves lesz és mondjuk 500k lesz egy bitcoin, vagy amikor 30 éves lesz és 1M dollár, te még mindig itt fogsz vergődni hogy 0-t ér, kürölötted meg mindenki más már rég allokált bele tetszőleges arányban tőkét. De nem baj, neked lesz igazad, mert lehet 100 év múlva tényleg 0-t fog érni. ;]

    [ Szerkesztve ]

    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid

Új hozzászólás Aktív témák