Új hozzászólás Aktív témák

  • aphra2

    aktív tag

    válasz Cyrin #11613 üzenetére

    A tudható kockázatról annyit , hogy mikor CHF hitelt vettem fel , szóbakerült a FT hitel is , de mutattak egy 10 éves grafikont visszamenőleg, ahol a CHF árfolyam mozgás nem volt jelentős, azaz közel stabil árfolyamon volt évekig , valamint egy másik grafikont is , hogy extrém (!) esetben 285ft-os CHF árfolyam lenne egálban a FT hitellel.
    Nyilván tudatlan voltam én is , és nem néztem utána , és lehet a grafikonokkal is átb@sztak, de abban az időben (2007) senki semilyen kockázatról nem beszélt , egyszerüen nem volt benn a köztudatban.
    Sokkal jobban zavar az a rohadt előnytelen (lehúzós) hitelszerződés, de máshogy nem is adtak hitelt , sőt mikor kértem , hogy 15 évest szeretnék azt se adták, csak a 20 évest.
    Persze senkit se köteleztek hitelfelvételre, de szerettem volna egy saját házat, és kevesebb volt (most is kevesebb, vagy kb annyi) a havi befizetés , mint egy albérleti díj.
    Nincs jó megoldás (albérlet öregkorig, vagy hitel ugyanaddig) amig a jövedelmek nem nőnek jelentősen, szóval megsz--------

    Probléma??Hát az meg micsoda?!!

Új hozzászólás Aktív témák