Új hozzászólás Aktív témák

  • saelin

    veterán

    Sziasztok!

    Hosszú távra szeretnék befektetni elsőnek kb 500e ft-ot részvényekbe és elsősorban olyan részvények vásárlását tervezem mint az OTP, Sony, Apple vagy a Netflix, de majd kis kutakodás után lehet bővül a portfólió. Szóval jelenleg már az elején falba ütköztem, mert a legtöbb Online bróker CFD-vel kereskedik ami olvasatom szerint nem az én befektetési stílusomhoz illik. Nézegettem magyar vonatkozású brókereket és őket találtam:
    - Equilor, Erste Bróker, KBC (K&H-hoz tartozik), Random Capital, vagy esetleg OTP

    Ebből nekem a Random Capital-t ajánlották a másik topicban. Annyi kérdésem lenne, hogy a fent felsoroltak közül melyikek jelentik egyből a NAV felé a pénzmozgásaimat? Nagy előny lenne számomra ha nem nekem kellene bevallanom ezeket, hanem már úgy jönne meg jövőre a bevallásom hogy ezek benne vannak. És az sem lenne hátrány ha tudnám melyik brókernél milyen költségekre kell számítani számlavezetés gyanánt vagy hogy mennyire megbízhatóak pl a profit kifizetésénél (mennyit kell rá várni stb).

    Előre köszönöm a válaszokat! Nagyon kezdő vagyok még a dologban, de igyekszem rengeteget olvasni a témában és fejlődni ahogy tudok. Biztos vannak itt tapasztalt tagok a témában! :R

    "It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

Új hozzászólás Aktív témák