Új hozzászólás Aktív témák

  • Kobe

    veterán

    válasz Lex Icon #57736 üzenetére

    Attol, hogy minden nekem cimzett hozzaszolasodba probalsz egy kis kotozkodest es szemelyeskedest belecsempeszni, az meg nem valtoztatja meg a diskurzus vegkimenetelet, es attol Miklos sem lesz egy kevesbe mumajer niemand.
    Ki milyen tipusu ember ugye es kinek a karan tanul....

    Nekem legalabb szemelyes tapasztalatom van vele, ami alapjan ha kell, minden evben szivesen elmondom 10x mekkora egy kokler, megovva par balekot attol hogy masok 0-kozeli szemelyes tapasztalata alapjan rohanjon a zsebet tomni.
    Ez a "kiszamolo akademia" meg "Miklos igy, Miklos ugy" duma meg a topik elejerol ittmaradt mantra, egy regi rossz szokas amit sokan azota is hangoztatnak, mert az a tradicio.
    Csak kozben:
    - eltelt kb tiz ev a penzugyi piacokon is
    - eltelt kb tiz ev Miklos fenykora ota is
    - a celkozonsege is kezdett atalakulni, megfogyatkozni
    - nem tudja / akarja lekovetni a penzugyi termekek, befektetesi formak valtozasat, a fiatalok penzugyi szokasaival, igenyeivel meg aztan plane nem naprakesz
    Nem veletlenul tette ingyenesse az akademiat, rajott o is hogy akinek az alap matematikai muveletek mennek, es ezek kozul a legkomplexebb a szazalekszamitas, akkor annak az embernek nincs mit mondania.

    A celkozonsege mara a gyari melos, szalagmelos lett kb, o is felvallalja hogy inkabb az ilyen ceges turnekat szervez. (hogy ez mennyire korrelal a topik latogatoival, mindenki dontse el maga)

    De ezeken tul Miklos tovabbra is egy kozepszeru penzugyi tanacsado, es emellett borzaszto rossz, egyenesen karos befektetesi tanacsado, akinek a legertekesebb assetje a brandje, es ennyi.
    O az a fajta "guru" aki tiz evig ledumalt mindenkit a sajat ingatlanrol, hogy aztan sajat maga az ingatlan boom legtetejen alljon neki sajat hazat vadaszni es panaszkodhasson hogy milyenek az arak es a minoseg (igy kell hazab.. ni a hitelesseget, na)
    Tiz evig mantrazta a "hitel rossz, erteeem" dumat south parkos Mackey bacsi stilusban, hogy a fogekonyabb kliensei joreszet az inflacio / hitelkamat aranyok alakulasaval massziv millas bukokat szenvedjenek el.
    De azok helyeben sem lennek akik esetleg az o vaskalapossaganak hatasara szortak ki a BTC-juket (igen, volt ilyen is), mondvan "az nem penz". Szerintem aki erre felult es sulyos 10millakat vesztett, az elegge merheto, igazi penzben bukta be azt.

    Sorry, ha nem tapsikolok oromomben hogy latatlanban egy ilyen csokahoz akar rogton barki egy idetevedot iranyitani...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák