Új hozzászólás Aktív témák

  • Moleman

    addikt

    válasz A Zéé #59702 üzenetére

    Az albiból albiba költözés költsége ideális esetben megáll a költöztetés díjából, legrosszabb esetben ingatlanközvetítői járulék, külföldön is legfelejebb 1 millió ft, ha egy átlagos 3 szobás új lakást veszünk.
    Egy ingatlaneladás és vétel költsége ennek a sokszorosa is lehet, főleg ha felfelé lépsz és még plusz illetéket is kell fizetni.

    #59687 axioma
    A családi ház bérlés nálunk nem túl gyakori, mióta figyelem a piacot, csak pár db volt a környéken, azok is drágán, az egyik már évek óta nem kell senkinek. Válogatni nem lehet, én egyszintes különálló házat akartam dupla garázzsal, ehhez képest kétszintes sorházban vagyok, egy garázzsal, és nincs ajtó a konyhán. :DDD De ez van, most ezt kell szeretni, legalább a rezsi olcsó, indokolatlan mértékű közösköltség híján kevesebbet fizetek, mint korábban egy 37 nm lakásban.
    Ausztriában lenne olyan, ami megfelel, de több mint kétszeresébe kerülne havonta.

    #59705 pictigjis
    Cserébe a rendszerváltáskor a lakásszerzés volt sokkal egyszerűbb, ezért is fektetett mindenki ingatlanba. Rengetegen kaptak később olcsón megvehető szolgálati lakást, aki nem, kapott hitelt pályakezdőként is. Az akkori bérekhez képest olcsóbbak voltak az újépítésű téglalakások, mint most a lepukkant panelek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák