Új hozzászólás Aktív témák

  • PredatorZoli

    Topikgazda

    válasz aAron_ #71521 üzenetére

    1, kérdés hogy pocsékból csinálsz jót, vagy épp pocsékból készülsz egy hasonlóan pocsékat csinálni
    2, Szerintem nem. Nyilván nem értékelhető igen/nem kategóriákkal, de egy ca 10-es skálán mindig lehet egész jól, ez annyira mégcsak nem is jóslás. Most például azért meg lehet mondani, hogy nem éppen békeidő van.
    3,Ezzel vigyázzunk. Így könnyen buy high sell low stratégiánál lyukad ki az illető, mert éppen akkor jut eszébe hogy rossz helyen van amikor már benyelte a bukót. A forint már beesett és nincs evidencia hogy mégtovább esik és nem konszolidálódik inkább. Esés után statisztikailag meg inkább emelkedés szokott jönni.
    4, Miért akkor kell leadni a forint súlyát amikor begyengült? Miért nem átlagos körülmények között? Buy high sell low? Pánik?
    5,So-So. Ha már ki lett alakírva korábban egy all weather portfoliod, akkor nem feltétlenül van arra szükség hogy megpróbáld megjátszani a devizahullámokat. Igaz persze, hogy ha most marad forintban, végülis akkor pont ezt csinálja, de hullámvölgy után általában hullámhegy esete itt is érvényesülhet.
    6, További biztos nem. De nyereség se, ellenben a "bukót" realizálja így az már garantált.

    Továbbra is tartom. Ha valaki vált, legalább tolja be utána eszközökbe (ebben az esetben szerintem is megéri váltani még most is), vagy akkor ne is váltson most.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák