Új hozzászólás Aktív témák

  • Dare2Live

    nagyúr

    válasz julius666 #73506 üzenetére

    vakmajomról:
    "Falusi, nagy kertes házban élő, gázzal fűtő, mérsékelten szaporodó kormányszavazóknak egekbe szökik a rezsi, de úgy ám, hogy a szemük szikrát vet, és még a házuk is annyira leértékelődik, hogy nem adják el soha. Never ever. Max féláron.
    Ezzel szemben a nagyvárosi szingli, aki szaporodás helyett kis garzonjában, na jó, legyen másfél szobás, múlatja az időt, az ablakába ukrán meg szivárványos zászlót tesz ki, élvezi a támogatott árak kánaánját, bőven futja neki bulikázásra, tüntikézésre, bioboltokba meg tetkószalonokba való kórincálásra és még fel is értékelődik az olcsón fenntartható lakása!"

    UAkkora a rezsivédett ár szingliknek mint 2-3 gyerekeseknek.

    Nekem amúgy még mindig az éves/havi elszámolás a kérdés. 2gyerekes öreg édesanyja is nála lakik kolléga átalányban 48kft fizet gázra. Évi ~600Kt. Az első számolása szerint ha átalány marad havi 250Kra évi 3millió ugrik. Viszont ha nem átalány lesz hanem havi akkor évi 5+misi havi 400K+ lesz a gázszámlája. És nem ő az egyetlen ahol havi 40-50K a havi gázszámla.
    A házat vette tavaly 60misiért belsejét rendbe rakta, jövőre jönne a szigetelés de pénze az nem lesz rá.

    szerk: +mivel gyerkes mi a legnagyobb havi kiadás? Az ennivaló. Na annak 20%al ment egy év alatt az ára de lesz az 30-40%is évvégére. Le fogja sz*ni magát.

    [ Szerkesztve ]

    don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...

Új hozzászólás Aktív témák