Új hozzászólás Aktív témák

  • axioma

    veterán

    válasz Andralin #95443 üzenetére

    Nekem van tobb banknal [evekkel ezelott felepitve], eddig csak a visszateritesekbol van kizarva a 'penzugyi instrumentumok' vasarlasa.
    Az osszes hitelkartya-igenyles feltetele a khr-hez hozzajarulas, hiaba tiltod [ehhez jogod van] a pozitiv [nem kesedelmes] tetelek lekerdezeset. Sajnos a pozitiv egy csufnev itthon, minel tobb jolfizetett hiteled van, annal kevesbe kapsz hitelt, pedig az eredeti celja pont a credit history mint megbizhatosag epitese.
    A tobb bank tobb kartya meg a emiatt nem, vagy csak nehezen megoldhato [nekem me'g bar-lista-only idobol vannak]. Volt kollegam egyszer a pozitiv khr hajnalan szabit vett ki h egyszerre igenyeljen es akkor mindegyiket me'g e'lo" hitel nelkul biraljak, de a telefon tulvegerol [khr oldalon] 'Mancika' leszarta a GDPR-t meg a pozitiv jelzot, es a statusz helyett annyit mondott, hogy 'Ma mar volt tobb lekerdezes erre a nevre.'
    Felmondott kartya: van ilyen, de [nem hatralekosnal] ritkabb, foleg igy hogy a penzt nem ok adjak, dijakat azert szednek, egyszer meg csak elrontod es az plusz dij... a visszaterites kimaxolassal, egy ciklusban 1-nel tobb levasarlas-visszatoltessel azert volt fhb es bb is csinalt ilyet a kozvetlen kornyezetemben.
    Persze a helyzet barmikor valtozhat, aszf modositas es nem megy a webkincstarban. Ezek ha mar elindult valamelyiknel, atporog mindenhol, ha mar eleri a fajdalomkuszobuket [es van ahol csak az uj kartyakra, pl. otp volt amex bonusz kartya me'g a nem tul sok de visszateritest is adja ra, ujak nem. Ja igen, otp nem felmondta a csak erre hasznalt kartyamat, csak tobb 10-15% keretcsokkentest csinalt. Szinten otp volt, de mashol is erdemes figyelni, egy kartyadijnyit rajtahagyni, mert trigerrel toljak ra akkor, amikor ezzel kerettullepesre kerul az ugyfel [vagy az utolso napon].

Új hozzászólás Aktív témák