Új hozzászólás Aktív témák

  • ngaba

    aktív tag

    válasz julius666 #98246 üzenetére

    Az emberek többségének nincs ideje / kedve / tudása utánanézni ezeknek a dolgoknak, fizet a kosztümös Gizikének a szolgáltatásért, "Gizike" tudásáért. Ahogy fizet az ingatlanügynöknek is, pedig egy lakást is el lehet adni egyedül. Vagy fizet a péknek, pedig egyedül is lehet kenyeret sütni.

    Emlékszem, anno 2010 (?) körül mekkora előrelépés volt nekem, hogy vettem 1 éves állampapírt, persze OTP értékpapírszámlára.

    Persze értem, amit mondasz, én is úgy gondolom, hogy aránytalanul drága ez a szolgáltatás. (Az meg szerintem nem is fair, hogy lakossági ügyfeleknek adózniuk kell egy állampapírokból álló befalap után, persze technikaileg nehéz lenne megoldani, hogy ne kelljen.) De szerintem aránytalanul drága egy programozó szolgáltatása is, aki kábé karakterleütésenként 1000 ft-ot kér, mivel tudok programozni. Ha nem tudnék, akkor vagy megtanulok, vagy kifizetem a "piaci" árat. Ez van. Szerintem egyébként Magyarországon egy átlag EU országhoz képest talán még sokan is államkincstáraznak (az érdemi megtakarítással rendelkezők arányában), mert nagyon nyomatják a népnek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák