Új hozzászólás Aktív témák

  • Integra

    titán

    válasz Bash #5768 üzenetére

    mi a baj azzal hogy tempósan megyek?
    szeritnem semmi. notorikus gyorshajtó vagyok szerinted? akkor az vagyok. jobban alszol? hurrá. kezdesz már nagyon a vicc kategória lenni.
    számtalanszor leírtam, hogy igencsak előzékeny és odafigyelő vagyok másokra, sőt azért is bosszant a helyzet, mert másokon ezt baromira nem látom.
    lehet igenis tempós vezetésnél is észnél lenni és odafigyelni az autóstársakra.
    neked ez nem fér bele a fejedbe, valszeg valami összeférhetetlenség van odabent, de ez hagy ne legyen az én bajom.
    leírtam azt is hogy ha büntetnek büntetnek, nem fogok hadakozni ellene, nem itt van a baj.
    leírtam hogy hol van a baj. te képtelen vagy kettőt meg kettőt összeadni és továbbra is azzal provokálsz hogy csak a gyorshajtás és mániákus száguldozó vagyok. ezzel magadról állítasz ki szegénységi bizonyítványt, engem próbálhatsz bármilyen formában lealázni, kevés vagy te hozzá.
    amit én vitatok az egészben a te vesszőparipádtól most eltekintve az a totális koncepciótlanság, az átgondolatlanság. mert azért, hogy a rendszer valahogy normális kereketbe szoruljon vissza, megkeresték a legegyszerűbb módját annak, hogy hogy nem fogják megoldani a dolgot. mert ahhoz lusták és gyávák, hogy tényleges refromokat vezessenek be. ezt te nem vagy képes felfogni. hát ez megint a te bajod.
    a gyorshajtás mindenhol, ismétlem lassan, hogy te is megértsd MINDENHOL ott van és ott lesz. nem itt van a legnagyobb gond. a gond ott van, hogy ha már gyorsabban mész mint a megengedett, akkor legalább tudj is hozzá és igenis mérd fel a helyzetet. az meg egyenesen nonsense hogy te honnan veszed azt, hogy én mindenol mindig gyorsan megyek. magad nevetteted ki megint csak.
    te valami mindenható lehetsz vagy a gyurcsók józsi, nemtom.
    továbbra is hagyhatnád ezt a jaj te szegény anyámasszonykatonája, csúnya gonosz integra személyeskedik, olvasd vissza magad, egész idáig provokáltál, mást se csináltál, továbbra se volt egy érdemi hozzászólásod, aztán úgy csinálsz mint ha te életedben semmit se szegtél volna meg. naja, csak max ülsz a szádon. ettől te nem vagy semmivel se jobb, hogy hirdeted ezt a kereszteslovag szart..
    naiv vagy, ennyi.

    ...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

Új hozzászólás Aktív témák