Új hozzászólás Aktív témák

  • roberto211

    őstag

    válasz szőröscica #103643 üzenetére

    Dízel nem kell egyelőre. :D se dci se hdi se tdi,se td, :D :D Egyrészt nem megyek vele sokat másrészt ha kicsit is kormol az engem már idegesít. :D Még a fehér füst is zavar télen benzinesnél nem,hogy dízelnél a sötét. :DD Meg hangjukkal se vagyok kibékülve.

    De visszatérve meganera akkor jól sejtettem,hogy nem rossz választás meg árban sem rossz..
    1.4 limuzin nagyon tolókocsi? Vagy azért lehet vele menni normálisan viszonylag? Amúgy nekem is minimum 1.6 a cél de a többségük ahogy nézem 1.4.

    Grandtournak praktikusságon kívül van valami előnye még? Mert megmondom őszintén valahogy a limuzin nekem jobban tetszik de tudom,hogy ezt a törökök szerelték össze ugye. :DD Amivel gondolom sok baj nincs, csak ahogy tc-s vidibe láttam/hallottam mondták,hogy francia példányok jobban össze vannak pattintva.

    Lagunaba természetesen 2.0 alatt nem keresnék azért nagyobb kasztnija van mint meganenak gondolom itt már 2.0 az optimális.

    Amit kérdeznék még.. Megane II-nél mekkora a hely legfőképpen elől? Pld Grandtour mennyivel nagyobb elől(bal1be) a limuzinnál? Nekem ez fontos,hogy magasabb legyen a mostani swiftnél, meg ne kelljen kihajtogatni a lábamat ha kiszállok..

    Mondeo,meg passat annyira nem tetszenek így kihagynám őket..

    #103645) tboy93 : Lehet márkaszerviz miatt.. Nekem azt nem mondták meg,lengéscsillapító cserénél,hogy lógnak a kormányösszekötőim.. Szerelőm mondta,hogy ez mi?? Nem szóltak vagy ilyesmi?

    Csak ugye muszáj voltam oda vinni mert ingyen cserélték..

    [ Szerkesztve ]

    Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max

Új hozzászólás Aktív témák