Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz DeFranco #104311 üzenetére

    Azért nem annyira vészes a helyzet szerencsére. A kérdések nagy része, amit elrontottam, gyakorlatilag olyan szituációkra vonatkozik, amik vagy teljesen életszerűtlenek és/vagy hasonlóval sem találkoztam 20 éves gyakorlatom során. Másrészt pedig ha valamiben nem vagy 100%-ra biztos, akkor eleve úvatosabban közelíted meg a helyzetet, tehát legfeljebb rád fogják, hogy tötymörögsz, emrt úgy is átengeded a gyalogost, hogy amúgy nem lenne elsőbbsége, de ez már minusz egy pont. Hasonló a helyzet a villantással, amivel mindenki jelzi, hogy tessék csak jönni, holott ugye szabálytalan. Volt olyan kérdés, ahol fogalmam sem volt, hogy az út mellett fekete alapon 35-öt mutató négyszögletes tábla az vajon digitális kijelző, amatőr sebességmérő, vagy javasolt sebsséget mutat - az utóbbi volt, elbasztam, aszittem valami óvatosságból telepített sebességmérő, de ezzel max annyit vesztek, hogy pirosnál érkezek a következő lámpához, veszélyeztetni nem fogok senkit. Másik kedvenc kérdésem a vasúti átjárón áthaladás sebességére vonatkozó kérdés volt, ahol azt válaszoltam, hogy legalább 5 kmph-val azért haladjunk már át rajta (szerintem egyesben, motorfékkel is ennél gyorsabban megy az autó), holott legalább ekkora átlagsebesség a helyes válasz - mekkora faszság már az átlagsebesség egy 5-10 m-es szakaszon?

    85%-om lett egyébként, úgyhogy megbuktam, általában a villamosok szivattak meg, meg azt nem gondoltam volna, meg nem is értem, hogy a gyalogosra is vonatkozik a gépjárművek közlekedési lámpája, ha neki nincs. Passz, biztos így van, mindenesetre elég életszerűtlennek tűnik. Rontottam még egy rendőri kézjelzést, amivel még sosem találkoztam (az oldala mellé szorított mindkét leengedett kéz nekem ismeretlen volt), és nem tudtam értelmezni azt a kérdést, hogy mit jelent az, hogy a kerékpársáv beleértendő-e a párhuzamos közlekedésbe. A helyes válasz szerint nem, én továbbra sem értem, hogy mit akart egyáltalán tudni. Ha mellettem a kerékpársávban ott egy kerékpáros, akkor nem fogok ettől még jobbra kanyarodni.

    Persze ha most kéne vizsgáznom, pár napig biztos non-stop nyomnám a tesztet, valószínűleg meg is lenne (anno egy hibaponttal mentem át, ez még akkoriban is elég jónak számított), de vannak olyan dolgok, amivel az ember nem foglalkozik évtizedeken át, viszont nem is nagyon érdekes, fontosabb, hogy körültekintően, és megfontoltan közlekedj.

    p

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák