Új hozzászólás Aktív témák

  • rbalint88

    addikt

    válasz Tsebacsi #131897 üzenetére

    részben igaza van a 01malacnak abban, hogy 100%-os biztonságot nem ad semmilyen átnézés. obd-s hibaolvasást csinálnék, alánéznék, motortérbe jó alaposan, aztán hadd szóljon. sajnos azt egy szerelő se látja, hogy pár nap múlva megreped a blokk vagy elkókad az ecu vagy átugrik/elszakad a vezérlés. a használt autó vásárlása mindig lutri. és lehet, hogy pék-cukrász hozzáállás, de ha viszel egy tételes checklistet, odamész egy másik kósza autóbuzival, alaposan, nem a vásárlási láztól besózva átnézitek, akkor olyan nagyon nem baszhatnak át.
    nekem eddig a 8 autóból, ebből 6 releváns (Golf1 és BMW535iM nem, mert azok hobbiautónak lettek véve) az elsővel nettó átvertek - autópiac, négyet átnéztem és azokkal nem volt különösebb dráma, egyet megnéztem szerelővel, na azzal szoptam a legtöbbet.
    A runner125 elvei alapján való vásárlás -részben- adhat jobb eredményt, de inkább úgy mondanám, hogy a kitűzött keretnél bőven olcsóbban vegyél autót és rakasd rendbe, akkor tuti a nyugalom. persze egészen addig, amik a ki nem cserélt 6803 alkatrészből nem szarik be valami... szóval LUTRI.
    ha nyugalom kell, akkor go to szalon, tessék új autót venni. ha nem jársz sokat, akkor KIA a nyerő.

Új hozzászólás Aktív témák