Új hozzászólás Aktív témák

  • Bdanyy

    addikt

    válasz molnarpeter #210283 üzenetére

    Mostanában volt időm kipróbálni több modellt, igaz csak újakat szalonban. Nálam leginkább az szokott probléma lenni, hogy a kormány alatt nem tudom hová tenni a lábam és ilyenkor extrán zavaró a középkonzol is.
    Amire azt hittem, hogy biztos kényelmes lesz, azok sok esetben nem voltak azok (Rav4, Passat, Arteon lepett leginkább meg, főleg a korábbi generációs passatok után). Mondeo sajnos sehol sem volt, de régebbi V60-at ki tudtam próbálni, nem mondanám kényelmesebbnek a G6-nál számomra.

    Ami sejtettem hogy szűkös lesz és bejött:
    Corolla (C Cross), Ceed, Sportage, A3, C-HR, Focus, Golf VIII, Leon (ha már úgyis ott volt, akkor megnéztem a ZS-t, Yaris Crosst, Leafet, de ezeket veszélyes lenne használni annyira kényelmetlenek nekem)

    Amit reméltem hogy kényelmes és az is, csak némelyik túl nagy:
    Kodiaq (Talán ez volt a legjobb az összes közül), Touran, Ateca, Tiguan, X-Trail, Octavia, Superb

    Amit eszembe sem jutott volna nézni, csak ha már ott volt kipróbálom és kellemes meglepetés:
    A5, Tonale, Stelvio, Giulia, Camry, Alhambra, Explorer, Qashqai, Kona, ProCeed, Renegade, Korando.

    Annyi mindenképp tanulság, hogy nagyon sokat tud dobni egy combtámasz vagy dönthető ülőlap, mert a Karoq/Tiguan/Ateca sima üléssel nem kényelmes, de az utóbbi kettőt ki tudtam próbálni ergoactive (vagy valami hasonló nevű, legalábbis a seatnál biztos nem így hívják) üléssel is, úgy már nem tudok belekötni :) A legtöbb kiállított autó nem alap üléssel volt, de azokat nem tudtam az egyszerű verzióval összehasonlítani.

    Ha majd ott tartok, hogy a hahut nézem, nem lesz könnyű a dolog, mert amik elérhetőek azoknak a nagyobb része már kifutott modell és az autó külső méretéből/kialakításából nem tudok általános következtetést levonni, hogy mi lesz jó.

    Utólag ki lehet cserélni az ülést gyári állíthatóra úgy, hogy műszakin átmenjen? Őszintén szólva az, hogy eltér a többi üléstől kevésbé érdekel, ha kényelmesen tudom használni és nem kell szűkíteni az eladó autók töredékére emiatt.

    [ Szerkesztve ]

    http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt

Új hozzászólás Aktív témák