Új hozzászólás Aktív témák

  • mephi666

    nagyúr

    válasz harry #24492 üzenetére

    szerintem a legfőbb gond, hogy akármit ki lehet fogni egy használt kocsinál... nagy mákkal kis apró munka van csak vele és megy, balszerencsével meg havi szinten mehetnek bele a 10ezrek... barátnőmék a 18éves f astrával szerintem jól kifogták: akkucsere volt eddig, hátsó fékdobokban fékbetéteket kellett cserélni, kipufogót rendbe rakni meg 1-2 kisebb dolog még és átment a műszakin is (nagy előny, hogy nővérének a férje autószerelő és nővére lányának a pasija meg én is segítettem, amiben lehetett: az autóválasztástól a műszakiig)

    ja, és itt szerencsére az utazás sem volt költség, mert közeli kereskedésen keresztül ment a dolog

    ui: ja és szintén barátnőm nővérének a férje mondta, hogy ha havi 10ezret tankolok, akkor is számolhatnék 30ezret a kocsira nagyátlagban, üzemanyaggal... csomó visszatérő költség van, ami mellett érdemes tartalékot képezni a felmerülő javításokra (márpedig egy tizenéves kocsinál marha nagy mák kell, hogy semmi baj ne érje utol)

    [ Szerkesztve ]

    "Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Új hozzászólás Aktív témák