Új hozzászólás Aktív témák

  • bitpork

    veterán

    LOGOUT blog

    válasz Qru #28674 üzenetére

    1: 2006. Mint írottam volt nem a gyújtogatás és a rombolás a cél. Azt meg végkép hagyjuk hogy az akkori randalírozók által okozott kárt nekem és a rendesen adót fizetőknek kellett megtéríteni. Ha teljesen őszinte akarok lenni akkor én éles lőszerrel intéztem volna a dolgot, és rohadtul leszartam volna hogy jobb vagy baloldal. Aki meg érdekérvényesítésre gondolva megreked a tank lopásnál, meg a köz rongálásánál az erőteljesen kihívásokkal küzd némely téren.
    2: sajnos tisztában vagyok a Magyar lét korlátaival. Én anno aktívan politizáltam, kvázi ebből éltem évekig. Nem kell bemutatni az emberek hozzá állását egy -egy ilyen kérdéshez.
    3: én itt a fórumon meg lettem szólva hogy szégyellhetem magam mert volt az életemben a katonaságtól üzemanyag. Akkor most a koma-sógor-jóbarát vonal miatt nekem is illene azt mondanom Neked, hogy nem voltál tisztességes az azonnali besorolással. De nem mondom. Csak arra kérlek gondold át, hogy ha mindenki elkezdi intézni és sokaknak sikerül, akkor hány ember megélhetése és becsületes hozzáállása kérdőjeleződik meg. :R

    https://hardverapro.hu/apro/audi_q7_hibrid_2016/hsz_1-50.html

Új hozzászólás Aktív témák