Új hozzászólás Aktív témák

  • probizz

    tag

    válasz atti1848 #41252 üzenetére

    A használtautón így lehet megkülönböztetni, hogy melyiket hirdeti kereskedő:

    - az autó adatlapján a képek alatt van egy "FUNKCIÓK" feliratú rész, ahol ha azt látod, hogy "Járművek ugyanitt", akkor az kereskedő lesz (példaként egy kereskedői hirdetés ahol látod ezt, de itt a kép is mutatja: [link])

    - olyan is előfordul, hogy pont ezért zsiványkodnak és családi háznál fotózzák + magán e-mail címre hirdetnek meg 1-2 kocsit (inkább a kisebb nepperek, de kereskedőbe is futottam már így), de ez ritkább
    Itt pl. a kép nem kereskedésben készült, de a "Járművek ugyanitt" egyértelművé teszi + ha legörgetsz, akkor az internetcímnél (a leírás alatt az eladó adatainál) látod a kereskedés weblapjának a címét: [link]

    - és egy magánszemély hirdetése (valószínűleg): [link] - itt a funkciók alatt nem látod a már említett "Járművek ugyanitt" feliratot, de ilyenkor is belefuthatsz kereskedőbe (jóval ritkábban).

    A "Bővített kereső"-ben be tudsz állítani olyat, hogy csak 1 gazdás érdekel szervizkönyvvel, ami ilyen fiatal autónál szerintem segít abban, hogy jót találj. Szervizben is le tudod informálni stb.

    A mobile.de weboldalon be tudod állítani, hogy csak magánszemély hirdetése érdekel és csak Németországból (szintén a bővített keresőben) és ott ha az eladó neve német, akkor jó esélyed van rá, hogy egy német magánszemély autóját nézed éppen, ami tényleg szervizkönyves és tényleg első tulajos (szintén bővített keresőben be lehet állítani).

    Jó keresést! ;) És nagyon nézd meg, hogy volt e törve. Ne csak a külsején mérj rétegvastagságot, hanem a motortérben, csomagtérben is, a küszöbökön, oszlopokon, hegesztéseknél stb.

    A szervizkönyves dologhoz: a használtautón csak olyan opció van, hogy "szervizköny", ami nem jelent sok esetben "végig vezetett szervizkönyvet". Ezt sokan külön ki szokták alul is írni, de rá kell kérdezni telefonba és ha azt mondja, akkor is elmenni vele a szervizbe, mert a szervizkönyvet lehet hamisítani is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák