Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    válasz #27813376 #72878 üzenetére

    Az ilyen tapasztalatok mögött általában az szokott állni, hogy az adott országban minden bokorban mérnek és/vagy belezéssel felér a büntetés, ha sáros vagy valamiben és/vagy olyan drákói szigort vezettek be, amit nem igazán éri meg megszegni és/vagy nem csak a büntetési tételek magasak, hanem a lebukás veszélye is igen nagy.

    Az ilyen törekvéseket amúgy onnan lehet megismerni hogy az autóstársadalom 90%-a elkezd veszettül ordítani, hogy amíg nem lépett a torkára a karhatalom az utolsó rablógyilkosnak, csalónak, politikusnak, kistestű rágcsálónak, addig márpedig őt állampolgári jog békén hagyni.

    Ellenben ha ezt sikerül konzekvensen fenn is tartani egy ideig, akkor viszonylag gyorsan igen szabálykövetővé és előzékennyé válik mindenki. Persze csak addig amíg a saját portáján jár, aztán amikor átlépi az országhatárt egy lazább szabályokkal rendelkező országba (vagy ahol nincs adminisztrációs kapcsolat a két ország között, amin utolérhetné a büntetés) akkor jellemzően megvadul és kiéli az otthon szerzett frusztrációt, például jobbról előz 160-nal, meg minél kisebb autókat büntet 30 tonnás vasak közé szorítva, meg elfelejt megállni ha a buszmegálló letarolása után a járműve még mozgásképes.

Új hozzászólás Aktív témák