Új hozzászólás Aktív témák

  • emvy

    nagyúr

    válasz DeFranco #80881 üzenetére

    >Ha én odamegyek 3 autószerelőhöz, és megkérdezem, hogy milyen típusú autót látnak a legtöbbet és milyen költséggel járó hibákkal, az nem urban legend lesz, hanem egy egészen releváns tapasztalat.

    Nem, dehogy, nem is ertem, hogy gondolod. :).

    Egyreszt a szerelonek nincs pontos kepe arrol, hogy milyen aranyban hibasodnak meg az autok, csak arrol, hogy hany autot lat az adott tipusbol. Ez alapvetoen elcseszi az egeszet -- emiatt sokkal jobb pl. az a site, amit linkeltem, mert ott korrigalva vannak ezek a hibak. Az autoszerelo egeszen biztosan tobb Peugeot-t lat, mint mondjuk 7-es BMW-t, mert konkretan sokkal tobb darab van belole.

    Masreszt minden autoszerelonek megvan a maga demografiaja, tehat a Hagyarosborond-alson Jozsihoz kerulo BMW-k sokkal rosszabb allapotban lesznek altalaban, mint a II. keruleti BMW-szalonba visszahordottak.

    > Persze, lukra mindennel lehet futni de ennek az esélye marhára nem ugyanannyi típusok között árkategórián belül sem.

    Persze hogy nem, en csak azt mondtam, hogy semmi ertelme a forumos legendakra meg haverjozsi autoszerelore hagyatkozni, foleg nem a becsuletesnepper-fele marhasagokra, amikor elerhetoek ezeknel jobb adatbazisok is.

    Evek ota mondom egyebkent, hogy a 21. szazadban nem adnek erettsegit senkinek, aki nem erti a Bayes-tetelt. Egyszeruen a mai vilagban nelkulozhetetlen minimalis diszkret valoszinusegszamitas, persze lehetne neki adni valami emberkozelibb nevet. Ha valakinek errol nincs kepe, az kb. a modern analfabetizmust jelenti sajnos. :(

    while (!sleep) sheep++;

Új hozzászólás Aktív témák