Új hozzászólás Aktív témák

  • nesa

    veterán

    válasz !Overdose! #82165 üzenetére

    Persze tudom hogy mindenki forgalmi akadaly aki zold lampanal nemeri el 3mp alatt az 50et es 8 korul meg nincs 100 felett, ez a kerdest roviden lezarhatjuk mi nem ugyanabban az orszagban elunk es mas idosikban is vagyunk.
    Van egy 1,9 szivo D Fiat Tipom mostmar csak masodik auto nem egy verseny paripa de azert nemis forgalmi akadaly, varosba kulonos kepp nemaz, varosba is elmegy 6,5 el (ha forgalmi akadalykent kozlekedem 5,5 is lehet) orszaguton meg nemnagy ugy a 4,3 se hosszabb tavon, aztis biztosra tudom hogy sokaknak vagy mindenkinek a hemmi V8 is ennyit eszik vagy meg ennyit se, a kulonbseg az hogy en nem amitom magam legendas szamokkal amit egyszer evett a kocsi hatszelbe 400km es tavon.

    Korabban csak benzineseim voltak olyan is volt ami hosszutavon 6,3 al elment de varosba leszivta a 9 et, telen rovid tavokon -20 ba a 16 is lecsuszott neki, tudom a tied telen nyaron 6,3 :R , a szivo D tipomnak edes mind1 hogy +40 van vagy -25 gyakorlatilag merhetetlen a fogyasztas kulonbseg inkabb csak azert tobb mert mig asszony vasarol en futok.

    A 7 szemelyes citromba 1,9TD viszont vegyesbe lecsuszik klimaval 8,5L, aztis tudom masoknak hasonlo kaliberu 2,8VR6 sharanba 7,5 :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák