Új hozzászólás Aktív témák

  • zsolt19900

    őstag

    hmm hát köszi :) nem vettem bántásnak, az "amorfságosságot" a cabrio négyes golfon, nekem is picit fura

    és azt az tapasztalatot is köszi, hogy élvezetes volt lehajtott tetővel :)

    igazából nekem ez a nem kemény tető is tetsződne, csak tényleg a kérdésem, ha kint állna az udvaron télen is hóban is fagyban is, mennyire tesz kárt abban a bőrvászonmittudoménmilyen tetőben ez az időjárás? vagy max ha azt mondom, hogy egy könnyűszerkezetes de fűtetlen garázsban fog állni? mert ez az ami egyedül aggaszt ezektől, hogy vászon a teteje más nem. (mármint pl. egy 206cc vel ellentétben, amin tettszik, hogy kemény a teteje)

    szerk.: hú és ez a szép fehér is milyen szépen mutat :)

    szerk2.: ennek a pug 206ccnek ha elhozom kereskedésből 550ért akkor mennyire jönne ki nekem cakk pakk a nevemen hungárise rendszámmal a lelkem? számolgattam ilyesmit, hogy regadó, vagyonszerz illeték, első műszaki és forgalmi engedély és rendszám tábla ár, ennyi? eredetvizsga nincs ilyenkor, jól tudom? ilyenkor lehet útvonalengedélyt kérni a kereskedéstől hazáig a közlekedés felügyelettől vagy valakitől, vagy only tréler?

    [ Szerkesztve ]

    Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--

Új hozzászólás Aktív témák