Új hozzászólás Aktív témák

  • Dany007

    veterán

    válasz DeFranco #87292 üzenetére

    Ez egyébként rohadtul igaz. De biztos nem rossz szándékból.
    Itt az ajánlók többsége ahogy mondod autómániás és nem utolsó sorban igényes. Ezért a saját szintjükhöz mérten próbálnak ajánlani is.
    Próbálják kihozni a keretből a legtöbbet. Legyen kényelmes, fogyasszon keveset, de menjen jól, ne kelljen rá sokat költeni stb... Aminek persze az a vége amit itt is látni néha... Lásd 1 millió alatt nem lehet "jó" autót venni. Persze a "jó" már mindenkinek mást jelent.
    Lásd autóápolás topik, ahol az egyik fazon 2 naponta porszívózza az autót és mittomén 3 naponta meg mossa... de ha lehetősége van rá akkor minden nap.
    Na ez olyan extremitás, amire az átlag érdeklődők 90%-a egyáltalán nem vevő és tényleg nevezhető túlzás kategóriának. De akinek ez a hobbija, mániája (autó) annál ez teljesen érthető. Sajnos vagy sem de a többség csak használni akarja az autót és ennyi.

    De ahogy előttem is írták, ez van minden topikban. Milyen monitort vegyek topikban kb csak a Dell IPS létezik, az is max 3 fajtában. Az összes többi "szar". Milyen vga-t vegyek topik dettó. Ha nincs minimum 16 magos i7-es procid akkor ne is vegyél végéát mert úgyis limites lesz... (na persze...)

Új hozzászólás Aktív témák