Új hozzászólás Aktív témák

  • gbors

    nagyúr

    válasz Tiboy86 #23967 üzenetére

    Hmmmm, ez most új információ, hogy WiFi-n szeretnéd megoldani. Annyit tudj, hogy bármit csinálsz / veszel, magas bitráta esetén benne van a pakliban, hogy akadni fog. Ráadásul a fene tudja, milyen WiFi képességei vannak a TV-knek - lehet, hogy eleve halott ügy.
    Ha a router WiFi-jét akarod használni, akkor felesleges switchet venni, egyszerűen rá tudod akasztani a NAS-t a routerre. Ill. elvileg a router tud DLNA-t, próbáld meg a USB portjára dugni a pendrive-ot, és megnézni, úgy mit lehet kihozni a dologból.
    Ha nem a router WiFi-jét akarod használni, akkor vehetsz ac-s WiFi-vel és Gbites portokkal rendelkező routert + olcsó NAS-t, ezt olyan 40-50k HUF-ból ki lehet hozni (ebben nincs HDD). Viszont ettől még lehet ugyanúgy bukta az egész a TV-k WiFi képességei miatt.

    (#23962) HDR123: nyilván a bitrate számít, de ez értelemszerűen hasonló minőség esetén jóval magasabb 4K-ban, mint fullHD-ben. Tőlem távol áll mindenféle fanatizmus, de a CBR említésétől felszaladt a szemöldököm. Ha pedig VBR, akkor 4K-ban az 50Mbit-es maximálás elég soványnak tűnik, különösen úgy, hogy a kolléga deklaráltan a magasabb képminőségre megy.

    Pedro... amigo mio... ma is konzervvért iszunk! Kár lenne ezért a tehetséges gyerekért...

Új hozzászólás Aktív témák