Új hozzászólás Aktív témák

  • a2d2

    addikt

    Sziasztok!

    Tegnap megjött végre az EH-TW650.
    Nem vagyok boldog :(

    Megcsináltam gyorsan a fúrásokat, felszereltem a felettünk lévő polc aljára. Bekapcsolom, pörög a venti mint állat, elviselhetetlün hangos, fejjel lefelé olvasva kikeresem az ECO módot és átváltom. A zaj elviselhető tartományba mérséklődik. Szintén bogarászom a menüt és megtalálom a plafonra erősített elhelyezés menüpontot, rányomok erre visszahangosítja a projektort a kb a két állás közé!
    Nem tudom így hány dB a hangereje, elég annyi hogy zavaróan hangos.
    A 10 évvel ezelőtti Epsonom szintén plafonra szerelve csendesebb mint ez az új. Ráadásul az a szoba közepén van a plafonon ez pedig a fejünk felett zúg ennyire.
    Más projektorok is ezt csinálják mostanában hogy megemelik ennyire a ventit plafonra szerelve? Ennek ráadásul semmi értelme nincs most mert a plafon még legalább 80cm-re van a projektortól.
    Teljesen félrevezető információnak érzem most a 28dB-s ECO értéket erre a projektorra, mivel ez egy házimozi projektor! Jelentkezzen aki egy házimozi projektort asztalra téve néz! Kb 99% plafonról vetít otthon.
    Akkor meg minek nem a plafonra szerelt értéketet írják már bele a specifikációba!
    10 év alatt tényleg ennyit fejlődött ez a része a projektorozásnak? Nullát?
    Teljesen ki vagyok akadva rá.

    Valami system hack-el kikapcsolható lehet ez (mint írtam semmi nem indokolja)? Vagy instant garanciavesztéssel jár? Persze ha gyártanék egy hush boxot és megfőzném benne a projektort akkor nem szólhatnának semmit.
    Vagy van valami egyéb trükk amit bevethetnék?
    Köszi!

    A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt

Új hozzászólás Aktív témák