Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz Steelmanus #9895 üzenetére

    Ja, a 3.0.17-ben még csak False és True értéke van, nem 0-3, illetve össze-vissz 2 kapcsoló, a rendering intent még nincs ott, a filet pedig nem kellett megadni, rákapott a windows defaultra, ahogy kell (3.5-ben próbáltam külön megadni neki). Ha Fals-ról True-ra rakom, akkor rendesen működik.
    3.5.7-hez egy plugin kiírja, hogy mik kapcsolódnak az értékekhez, néztem, és át is állítja itt őket, de bárhova állítom, sohasem változik semmi (és nem csinál semmit).

    Közben keresgéltem, és olvastam, hogy 3.5 óta már nem kezel V4-es ICC profilokat. Ez a beágyazott profilokra tuti igaz, azt egy másik teszttel le tudtam ellenőrizni, csak az ICC V2-t használta, a V4-et figyelmen kívül hagyta. Talán ehhez is lehet köze a dolognak, mert a monitoromhoz V4-es profilt generáltam.
    Lehet megkeresem a bugtrackert, vagy whislist-et, hasonlót, és elpanaszolom a fejlesztőknek a dologt, hogy okosabb a 3.0, mint a 3.5 :))

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák