Új hozzászólás Aktív témák

  • assemble

    addikt

    válasz Domonkos8 #24899 üzenetére

    Hifi rendszerrel meg nem probaltam, nem is nagyon van nekem otthon semmi komolyabb, szoval reszemrol passz. A legtobben szerintem foleg fejhallgatoval hasznaljak. De olvastam olyanokrol, akik igy is hasznaltak, es eleg jokat irtak rola, valszeg eleg jol megallja a helyet azzal is. Nyilvan csodakat nem kell azert varni, szoval egy 10 ezer dollaros dac nyilvan jobban fog szolni. De a legtobb hordozhato, halando aru forrasnal valszeg jobban tud szolni.

    Nagyon nem ertek hozza, de tudtommal olyankor is ugyanugy szamit a dac es a tobbi resze, elvegre analog tolja mar ki a jelet olyankor (digitalisan nem tudom tudna-e egyaltalan a microusb-n keresztul kozvetlenul hangot kivezetni, tudtommal nem).
    Gari tudtommal 1 ev. (de remelem nem fogok raszorulni, egyszer volt szerencsem usa-ba kuldott gariztatashoz par eve, az afa+vam-ot nyugodt szivvel ranyomtak minden alkalommal, cseppet sem zavarta oket, hogy csak javitasba/bol jon a gep, mai napig nem is ertem, hogy ez megis hogy mukodik...)

    Azt mondjak, hogy olcsobb fulesekkel is mar elegge erezni a kulonbseget. Nem ismerem amit irtal, de az arabol itelve annal azert nem art egy komolyabb fules, ha rendesen ki akarod hasznalni. Igazabol az enyemet is kevesnek erzem hozza kicsit, fele hangeronel ritkan csavarom tul, es balanced mode-ot egyaltalan nem tudom vele hasznalni, amivel meg nagyobb ereje es meg jobb hangja lenne (errol a fejhallgatok topicban irtam). :)

    Amugy ahogy a tobbiek mondjak, tenyleg erdemes lehet osszehallgatni mas lejatszokkal is. A sajto elegge felkapta ezt most, es bar az eddigi tesztek alapjan fel is er ehhez, de nem most talaltak fel a spanyol viaszt, voltak es vannak mas nagyon jo hordozhato hifi zenelejatszok is, eleg nagy valasztekban, szeles kategoriaban.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák