Új hozzászólás Aktív témák

  • Soká

    senior tag

    válasz barrasz #33570 üzenetére

    Újonnan ennyiért szerintem nem nagyon találsz, legfeljebb valamilyen akció formájában... De nincs sok választás, megvenni a legolcsóbb belépőt kitobikkal. Hogy melyiket, ebben felelősséggel nem tudnék nyilatkozni.
    Meg ilyen topikban nem is szívesen, mert aki ezt a topikot olvassa, az elsősorban (és érthető módon) technika-orientált. Ami abban nyilvánul meg, hogy az adott kütyüben nem azt látja meg, hogy mire képes, hanem azt, hogy mire nem. Én meg úgy gondolom, hogy a fényképezés egy örök műfaj. Ha Robert Capanak lett volna egy EOS 1200D-je, ő lett volna a legboldogabb ember. (Persze, az igazsághoz tartozik, hogy ma már nem tudna olyan könnyen labdába rúgni a legjobb felszereléssel sem, mint régen...)

    Ha nem újban gondolkodsz, akkor is félő, hogy érdemben jobb rajzú objektívet, nem tudsz belepréselni ebbe a költségvetésbe. De nem ismerem a használtpiacot, no meg félek is tőle.

    sajnálom, én max. abban tudok segíteni, hogy azt lássa meg fotótémaként a feleséged, ami nem igényel szélsőséges tudást a géptől. Hál' Istennek a nők szerencsésebbek, mert inkább fotóznak lélekből és nem tekintik a dolgot technikai sportágnak, mint a férfiak.

Új hozzászólás Aktív témák