Új hozzászólás Aktív témák

  • #31733248

    törölt tag

    válasz Burt1793 #21976 üzenetére

    (#21976) Burt1793

    "Én a 90 kilómmal és 202 centimmel úgy tologatom az sh-t, mint egy biciklit és az időjárásállóság mellett ez a második érv a robogó mellett."

    Ne is mondd, én is odavagyok érte. :) Nemrég új helyre költöztünk, a Hidegkúti út külső felén lakunk, onnan járok át a Margit hídon keresztül a pesti oldalra. Ma lezárta a katasztrófavédelem a Hidegkúti utat, a forgalom ötletszerűen a Nagyrét utca felé ment, ahol viszont éppen útfelújítás volt és az egyik sáv megszűnt... Ne tudjátok meg. Arra az egy sávra rámentek mindkét irányból okosan, a forgalom pedig teljesen leállt, mert egymással szemben álltak az autók, mögöttük a tömeg... Az SH-val egy perc alatt átlibbentem az egészen, jó érzés volt. :)

    (#21977) Gaboman

    "Eddig csak váltós motorjaim voltak, de felüdülés a közlekedés vele azt kell hogy mondjam."

    Azt el is hiszem, isteni dolog az automata váltó, az biztos.

    (#22023) DigitXT

    A Nolan N44 nem jönne be? Annyiból jobb, mint az itt emlegetett sisakok, hogy lefelé is (és oldalra is) nagy a látómezője., a robogón egyenes testtartással ülő embernek nagyon kellemes érzést nyújt. A szellőzése is nagyon jó, de zajkomfortra a túrasisakok biztos jobbak nála. A meglévő kommunikációs szetted egy az egyben jo lenne bele.

Új hozzászólás Aktív témák