Új hozzászólás Aktív témák

  • hevepapa

    senior tag

    válasz asdf_ #46275 üzenetére

    "A feszfüggő termelési korlátot meg visszamenőlegesen ki kéne verni mindenkiből egy force update-tel, nem csak az újakra kellene kötelezőnek lennie."
    Igen, ez valamennyire csökkenthetné a problémát mert a kisebb termelés is jobb, mint a gyakori leállás. A Froniusoknál volt ilyen szoftver frissítés, de az aktiváláshoz kézzel is újra be kell állítani az országot. Kevés csak az OTA frissítés.
    De mert olvashattad hogy nemcsak a felhasználók, hanem a telepítő cégeknél is van jelentős ellenállás a szoftverfrissítésekkel szemben ezért egy force update - még ha technikailag lehetséges is lenne - csak akkor járhat eredménnyel ha 1; atombiztosan stabil, 2; user beavatkozás nélkül aktiválódik a funkció.
    Azt meg kirátnak tartom, hogy a telepítő cég 1-2-3 évvel a telepítés után ingyen kimegy a megrendelőhöz és megcsinálja amit kell. Főleg, ha azóta már meg is szünt a cég. Az meg szintén kizárt hogy túl sokan kifizetnék a kiszállási és munakdíjat 1 olyan frissítsért amiről a legtöbben azt se tudják mi az és max. lehúzásnak tartják ezt a munkát.

Új hozzászólás Aktív témák