Új hozzászólás Aktív témák

  • 2ozzmexy

    aktív tag

    válasz focvis #9554 üzenetére

    A vizezett lobanyai kissé szarkasztikus volt, de kb ezt a tájékozottsági szintet képzelem el, a pénz nem jár ésszel, ha eszert penzt adnának te is az Adrián vitorlaznal, már ha érted... ;)

    Mindenki okosabbnak hiszi magát a mérnököknek akik azt a nyamvadt motort tervezték, erre a jelenlegi tapasztalatod jó példa: a racse olajat ette? És most eszi a belevaló olajat? Ennyike. :R nem kell ehhez ész, csak belatni hogy nem minden fehér és fekete ;)

    Nyilván ha treleren vinned palyanapra ott jó lett volna a racse olaj, csak nem palyaautonak használta ő sem, mint ahogyan senki sem csak arra használja, leszamitva a fanatikusokat. Szerintem utcai körülmények között nem is éri el az az olaj azt a hőfokot amire tervezték.
    Ez kicsit olyan mint a szomszéd anyuka akinek phev XC90-e van hogy isibe hordja a 2 gyereket a szomszédos kerületbe... de neki olyan kellett mert nagy és erős (szóval az ura inverze ;] )

    @Qru: nem tudom mennyit tesz hozzá vagy vesz el, csak ironizaltam, pont mint az elsokerekes octavia hátsó szárnnyal (nem az rs) felesleges parasztvakitas. A turbó siklocsapagya meg köszöni jól van ,főleg hidegen alulról terhelve... :R

    "...that's why they called me 'Preper' because I'm always prepared..."

Új hozzászólás Aktív témák