Új hozzászólás Aktív témák

  • TazLeacher

    nagyúr

    válasz szzoo #151803 üzenetére

    Ez nem lenne rossz dolog, ha:

    Vették volna anno a fáradságot, és csinálnak magyar Store-t. Szerintem szégyen, hogy a XXI. században az EU csatlakozás után 2 évvel indult a Store, és nem volt magyar. De ez van, ez a szégyen. De aztán 6 évre rá már meg is jött a magyar store. De account migrálás nincs. Érdekes módon a MS-nál ez nem okozott problémát, ott tisztában voltak a dologgal, és azt mondták a magyar Live indulása után, hogy egyszer díjmentesen változtathatsz régiót, utána meg fizetned kell érte. Mert talán 2018-ban az EU-n belül nem tűnik annyira elképzelhetetlen dolognak, hogy valaki másik országába költözik. De Sony-nál ez pénzért sem működik...tehát igények lehetnek, csak az a gond, hogy több száz vagy ezer játékos maradt UK vagy US régióban, mert ezt nem tudták megoldani.

    Persze, lehet mondani, hogy csinálhattam volna magyar accountot. De nem volt kedvem lemondani sem a felhasználónevemről, sem a megvett digitális tartalmaimról, sem a trófeáimról. Persze, csináljak akkor magyar accountot IS. Na, azt meg nem akartam. Gondoltam én gyarló módon, hogy nem büntetnek ezért. De, hogy őszinte legyek egy idő óta csak a szívás van vele.

    Ha végre ezt a kardinális problémát megoldanák, akkor kicsit átrendeződne a "térkép". Nem értem, hogy miért érdekük, hogy tucatjával vannak olyan emberek olyan régióban, ahol igazából nincsenek. És most nem csak a magyarokra gondolok, akiknek nem volt store-uk, hanem bárkire aki az évek során elköltözött. Miért szivatja a Sony azt a németet, aki UK-ba költözött és nem tud egy tetves feltöltőt venni az új hazájában...

    [ Szerkesztve ]

    Disney Infinity adok-veszek-csere: https://goo.gl/2CPMqH

Új hozzászólás Aktív témák