Új hozzászólás Aktív témák

  • Alteran-IT

    őstag

    válasz bucihost #1999 üzenetére

    Úgy látszik, hogy Tőled is jön a személyeskedés.
    Egyébként már elmondtad múltkor is, én meg azt, hogy ettől függetlenül én le fogom írni, ha probléma van, hogy mások is lássák, hogy mi a helyzet itt a nettel.
    Azt meg mond már el kérlek, hogy mit csináljak, ha szükségem van nagyobb internet és kevesebbet szeretnék fizetni, konkurencia meg gyakorlatilag nincs? Hát nem ugyan ezt tetted volna mint én? Vagy pedig net nélkül maradtál volna, vagy felvennél pár milliós kölcsönt és más szolgáltatótól bérelt vonalat bérelnél, vagy elköltöznél máshova? Mert egyiknek sincs sok értelme.
    Tudod ha nem lenne ez a mocskos elkúrt világ, akkor nem lenne minden ilyen szar. Van demokrácia, liberalizmus meg versenypiac ezerrel, bezzeg egyre több a hülye, a dolgok meg egyre szarabbak és itt a minőségre értem.
    Egyébként meg mindegy, mert bármikor felmondható, múltkor megmondtam nekik, hogy ha nagyon problémás lesz, akkor szarni fogok a hűségre és nem érdekel, hogy mivel jönnek, akkor is fel lesz mondva mindenféle plusz díjfizetési kötelezettség nélkül.

    Arról meg nem is beszélek, hogy jártam én már ügyfélszolgálaton és telefonáltam is, bár mindent nem írnék le ide, mert van ami nem ide tartozik, viszont leminősítené a szegény PR-t.
    Mellesleg jobb terjeszteni a dolgokat akár többször is több helyen, hogy minél többen tudjanak róla, mert ha valamit csak négyszemközt intézel (pl. én és a PR), akkor az ott is marad és ha olyan van, akkor meg sem történtnek lehet nyilvánítani, viszont ha más is tud róla, azt már nehezebb.

    Fücsök007: Köszönöm. Az alapítóval kapcsolatos dologhoz meg hozzászólnék, mert már többször akartam említeni, csak elfelejtettem. Ameddig élt, addig normális szolgáltatás volt, többen is mondták, neten is ott van, hogy ő azért megkövetelt bizonyos dolgokat, a lényeg a minőség volt és költött is a dolgokra eleget, ráadásul a terjeszkedések is az ő idejében voltak, viszont mióta meghalt, azóta a cég a szakadék szélén táncol az új hozzáértő brigáddal. Terjeszkedés szinte nincs is, hacsak nem találnak egy pályázatot, ami arról szól, hogy kapnak x millió forintot ha valahol kiépítenek egy hálózatot, a fejlesztések igen el vannak maradva, leginkább csak a már szükséges fejlesztések vannak, ami cég fennmaradásához és a hálózat fenntartásához kell, nem véletlen a 120-as net is és nem véletlen álltak meg itt, elvégre minek többet fejleszteni, ha most ennyivel is beérik, azt egy ideig csend van az állam felől is, meg az előfizetők felől is.

    tomee987: Na mi van? Kifogytál a nekem szánt dolgokból?
    Nem kötekedni akarok, de mint ha azt írtad volna múltkor, hogy szinte csak hétvégenként vagy otthon, na akkor kérdem én, hogy honnan tudod, hogy sosincs baj vele és itt nem csak arra gondoltam, hogy éppen kimaradás van, hanem hogy nincs annyi mint amennyinek lennie kellene meg ilyesmik.
    Én is tudok olyan dolgokról beszélni, amiről igazából nem is tudok, bár igazából nem kell, mert a TV-ben és a rádióban is ez megy már, mikor a politikusok beszélnek.
    Amúgy mikor probléma van akkor tény, hogy másnap kijönnek, viszont ha az ügyfélszolgálatos, vagy éppen a szerelő nem olyan, akkor jön a hülyének nézés, meg a perkáld ki a 4000-et, mert hülye vagy és kész.
    A kólás dologhoz meg annyit fűznék, hogy ennek így kellene mennie, mert aztán az 1,75 literből már csak 1,5 lesz, aztán 1,25 és így tovább, ha szépen lassan viszik le észre se fogják venni és ez már a pofátlanság és az embertelenség teteje. Ahhoz hogy bárki ilyen legyen, ahhoz nem kell iskola meg tudomány, ahogyan gerinc se, de ebben mi a jó? Annyira jó hülyének nézni másokat? Válaszolj már kérlek, de a kérdésre.

    Dehogy nem, kimennék tüntetésre, jobb lenne mint ülni azt nézni, hogy hülyének néznek.
    Azt meg elmondanám, hogy annak a sokk "fröcsögő" embernek is elege van már az idióta liberális semmit nem tudó, de magas pénzeket lenyúló idiótákból és ha a billentyűzet helyett az ilyenek képét vernénk, akkor mindjárt nem lenne ennyi gerinctelen idióta, csak az már rasszizmus meg nacionalizmus, legalább is mondaná mindegyik fogyatékos, holott a szavak jelentésével sincsenek tisztában.
    Tudod kordában is az ilyeneket kellene tartani, azt ott nácizzanak, jó kis elrettentés lenne a gyerekeknek, hogy ne legyenek ilyen hülye öltönyös majmok.

    A másik meg az, hogy honnan tudod, hogy nem panaszkodik legalább 10 ezer előfizető? Attól hogy nem adnak hangot facebook-on vagy itt, esetleg a saját fórumukon azt nem tudhatod.
    Facebook-on is már elég sok aki panaszkodik, de csak nem rég lett fb profiljuk és nem mindenki tud róla, meg nem mindenki fb-ozik, ide se jár mindenki, a telefonbeszélgetésekről és az üfsz. mail-ekről gondolom nem tudsz, a saját fórumukat pedig folyamatosan moderálják, regisztrálni se lehet talán csak PR-es mail-el, úgy hogy elmehetnek oda, ahova gondolom.
    Egyébként nem tudod, hogy észrevetted-e, de ami jó azt nem kell reklámozni, azt veszik anélkül is és tudnak róla anélkül is, viszont ha valami szar, akkor igen is le kell írni, el kell mondani több embernek, hogy minél kevesebb ember legyen átvágva és hogy a másik fél pedig törekedjen a minőségre, mert tudja, hogy ha panaszkodnak, akkor bizony nem lesz jó vége (persze a PR semmiből nem tanul), de ez általánosságban így van, viszont akkor nem tudom, hogy mi a probléma ezzel? Mert leírhatnád minden nap, hogy jó, viszont ha az esetek többségében jó, akkor tele lenne vele a fórum és nehezebben lehetne észrevenni a panaszokat, ami azért több embert is érdekel, mert mindennek van egy rossz oldala és azt azért ajánlott megismerni, nehogy aztán később baj legyen.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák