Új hozzászólás Aktív témák

  • moli.hu

    őstag

    válasz vitezfeher #6443 üzenetére

    > 50 torrent egyszerre?
    azt irtad, hogy 4 torrent megy egyszerre, ami ha a tobbi ilyenkor teljesen meg van allitva, varakozoban van, akkor nem 50. Nalam a 130-bol 50 torrent fut aktivan trackerrelve.

    > mekkora torrentek?
    nagyon nem mindegy, hogy 50 ebook vagy 50 filmsorozat-szezon megy-e. irtad, hogy vegyes, ami nagyjabol azt jelenti, hogy 1 szezon melle jar 1 ebook, vagyis kerekitve a 4 torrent helyett gyakorlatilag 2 szamottevo torrentet seedelsz.

    > hany darab pieces-bol allnak?
    a torrentek elkeszitesekor a megosztott fileokrol keszul egy hash, de a nagyobb fileokat felszabdaljak kis darabokra, hogy ne egyben kelljen letolteni a teljes filet, ezek a darabok, eredeti nevukon pieces-ek.

    > hany trackeruk van?
    azt irtad, hogy 1, nalam 4, ami 4x tobb kapcsolodas, uj konnekcio.

    > enkodolt preferalt vagy tiltott?
    a kommunikacio titkositott vagy titkositasmentes. a raspit nagyon lassitja a titkositas.

    > mennyi az atlagos napi transfer rate?
    nalam 90GB/nap, te ennek a toredekenek a toredeket irtad. nyilvan ez raspin nem volna tarthato, de nem itt van a bottleneck.

    azert kerdeztem az adatokat, mert nekem a fenti kihasznaltsaggal a raspi orankent fagyott, hasznalhatatlan volt komoly torrentezesre. ezert vettem helyere egy atomos alaplapot es raktam ossze egy miniitx gepet, ami viszont nem 3W-ot, hanem 30W-at fogyaszt. be lehet irni, hogy birja az 50 torrentet, de ez nem igaz.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák