Aktív témák
-
A topik lezárásra kerül személyeskedés, túlzott hozzászólásvadászat illetve indulatkeltés miatt.
Kérem Botos Barna szerzőt a továbbiakban az érdemi információk nélküli, flamekeltő írások mellőzésére.Üdv. core2
-
Lenry
félisten
válasz
Botos Barna #154 üzenetére
a többi nem hisz el bemondásra bármit.
ha bizonyítod, el fogjuk hinni. -
Botos Barna
csendes tag
válasz
psycroptic #156 üzenetére
Közelítesz az értelemhez.
Megmondom miért.
Az átlag ember 2% agyát használja
Einstein használta az agy úgy 8-10%-át
Én feltöltöttem az agyamat információval úgy 99.99%-ra
Te melyiknek gondolod magadat? -
ADAM1337
nagyúr
Én is
A politika nem tudom hogy jött ide meg a repülő elefántok.
Ürömön jó pálinka van lehet az adja ennek a tudásnak a magját nem ?Volt egy hasonló tanárunk még technikumba elektro technikát tanított az is elkalandozott hasonlóképpen, ellenállásokról volt szó és a dinók párzásáig jutott a magyarázásba persze masszív 3óra elméleti órán át, az igazi agyleszívás volt, persze miután kiderült hogy tanítani semmit nem tud kirúgták félév után.
-
e=mc²
őstag
válasz
Botos Barna #154 üzenetére
En nyitott vagyok mindenre, de kerlek ird le elejetol vegeig mindent, mi mihez, hogyan kapcsolodik, osszefuggeseket, hivatkozasokat, esetleg forrasokat. Nem kivanok elmenni sem sajtotajekoztatora, sem tv musort megnezni, olvasni szeretnem, toled. itt.
Figyelek.
-
Botos Barna
csendes tag
válasz
ADAM1337 #149 üzenetére
Az a panaszom, hogy bárhová írok, senkit sem érdekel a földünk sorsa, pedig Orbán Viktor Miniszterelnök Úr is
Pálinkás József MTA Professzor is, azt nyilatkozta, hogy a magyarokat a tudásuk fogja naggyá tenni a világban
hogyan, ha egy ilyen nagy horderejű megfejtést sehol sem tudok bejelenteni? -
psycroptic
őstag
válasz
Botos Barna #151 üzenetére
És az aszott herérét nem árulod el az igazat? Ne story-t mondj, hanem az igazat! Magyarázd meg, hogy miért igaz és ne térj el a témától! Erre legyél képes és ne másra! Nem érdekel sem a lottó, sem a lebegő elefánt csak az igazság! Köszönöm!
(#157) Botos Barna:ki akadályoz meg abban, hogy bejelentsd és megmagyarázd már végre?
-
e=mc²
őstag
válasz
Botos Barna #151 üzenetére
Es sikerult?
-
Vakegérke
félisten
válasz
Botos Barna #143 üzenetére
Hogy jön a magyarságunk ahhoz, hogy egy öntelt, másokat lenéző embert nem tudunk, vagy nem akarunk megérteni?
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Az hogy hol szerepel valaki az nem jelent semmit.
Láttunk már fiktív kamu storykból több ezret ezekben a műsorokban ahol csak a nézettség számít mivel a reklámból tartják el magukat és kell az "érdekesség" még ha indokolatlan nagy hülyeség is.
A tv-ben bárki bármit állíthat műsor időben nem fogják lehülyézni és faggatni hogy: - na de hogy ?(#148) Lenry: Igen ezt akartam megkeresni de lusta voltam, kösz.
(#151) Botos Barna: Ha 40évet töltöttél vele, és most 53 vagy akkor 13éves korod óta, gondolom akkor is rendelkeztél eme professzionális elmefuttatással és bizonyítási képességgel, valamint mester fokú kommunikációs képességgel is. (iróniát kötelező keresni benne)
-
Lenry
félisten
válasz
Szerepeltem már a Naplóban is a TV2-ben,
A fókuszban az RTL-en.
Mindenki igazat adott.persze, hogy bólogattak, hisz cirkuszi szenzációként néztek rád. hozod a nézettséget, és ennyi tökéletesen elég is. Vezekényi Lacikát is bemutatták a TV-ben, és bólogattak is neki, pedig mindenki, akinek több esze van egy lámpabúránál tisztában volt azzal, hogy a gyerek hülye, az apja meg hazudik.
(#147) Botos Barna melyik vagyok és miért pont az vagyok?
-
Botos Barna
csendes tag
20-40-60-80
20-40-60-80-100
20-40-60-80-100-120
20-40-60-80-100-120-140
20-40-60-80-100-120-140-160
20-40-60-80-100-120-140-160-180
20-40-60-80-100-120-140-160-180-200
20-40-60-80-100-120-140-160-180-200-220
20-40-60-80-100-120-140-160-180-200-220-240
20-40-60-80-100-120-140-160-180-200-220-240-260
20-40-60-80-100-120-140-16-0180-200-220-240-260-280
20-40-60-80-100-120-140-160-180-200-220-240-260-280-300
20-40-60-80-100-120-140-160-180-200-220-240-260-280-300-320
20-40-60-80-100-120-140-160-180-200-220-240-260-280-300-320-340
20-40-60-80-100-120-140-160-180-200-220-240-260-280-300-320-340-360
20-40-60-80-100-120-140-160-180-200-220-240-260-280-300-320-340-360-380
20-40-60-80-100-120-140-160-180-200-220-240-260-280-300-320-340-360-380-400Megírod nekem, hogy te melyik szám vagy?
Mert benne vagy te is. -
neduddki
nagyúr
válasz
Dr. Romano #138 üzenetére
HI!
heggesztopalca:- )
udv
neduddki
p.s. bocsika
-
Jim-Y
veterán
válasz
Figyu, ha én azt állítom neked, hogy Einsteint relativítás-elmélete alapjaiban rossz, akkor elhiszed nekem? Nyílván nem, mert megyarázatot vársz tőlem, magyarázat hiányában én csak egy hülye leszek, aki állít valamit, ha ezt még megkontrázom azzal, hogy mindenki hülye, aki nem hisz nekem, akkor meg csak simán bolond!
És ezzel nem azt mondom, hogy te bolond, vagy buta lennél, csak hogy nem bizonyítasz semmit, csak beszélsz a nagyvilágba...
-
e=mc²
őstag
válasz
Botos Barna #139 üzenetére
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Dr. Romano #138 üzenetére
Az elméddel.
-
Dr. Romano
veterán
válasz
Botos Barna #135 üzenetére
Na belekerültem én is. Most valami nagyon tutit kéne hogy válaszoljak, de épp egy eltört nívópálcát próbálok ragasztgatni így nem igazán jut eszembe semmi.
Szerintetek mivel tudnám összeragasztani úgy hogy tartson és az olaj se oldja fel? -
e=mc²
őstag
válasz
Botos Barna #122 üzenetére
Veszem a faradtsagot es utananeztem, ahogyan te is megteheted, es nem valami hipotezisre alapozva irogatod a meggyozodeseidet.
El kell, hogy keseritselek: minden heten csak egy fele valtozatot huznak ki.
El kell, hogy keseritselek: egy szelvennyel, egy mezovel jatszva pontosan ugyanannyi az eselyed barmely kombinaciora.Nincs sok iskolam, engem nem professzorok tanitanak, akik azt mondjak "igy van", de segitenek megerteni a dolgokat referenciakkal, forrasokkal, es irodalommal, de foleg sajat tapasztalataikkal, amik szinten ezekre alapoznak.
Es van egy jozan paraszti eszem, amivel felfogom a kornyezetemet hato ingereket, rendszerezem, szelektalom, raktarozom. Tapasztalok.
Ha oly nagy tudasra teszek szert, amire mas nem kepes, majd publikalom es megosztom a tobbiekkel, akik nem annyira kepzettek, mint en. De legalabbis nem a TV-t, a sajtot keresem meg, hogy ugyan hallgassatok meg, mert nem ez a modja!
Ehhez meg te vedd a faradtsagot.
-
Jim-Y
veterán
válasz
Botos Barna #126 üzenetére
Nem gondolod, hogy oka van annak, hogy senki sem áll melléd?
Pluszban: lejönne egy újságíró valami hírneves laptól Ürömre, hogy meginterjúzzon:
Újságíró: Kedves Barna, elmondaná nekünk, hogy mi az a világszenzáció, amivel be szeretne kerülni a lapokba?
Te: <elmondod>
Újságíró: Köszönöm, és elmagyrázná lenne szíves, hogy ez most mi?
Te: volt már Babilonban, nagyon érdekes, hogy a babiloni békák miért élnek átlag 5 évig..
Újságíró: Ez most, hogy jön ide?
Te: Most, hogy ha ezt nem érti, akkor nem tudom, hogy egyáltalán szeretnék-e szerepelni a lapjukban, elsőre látszik, hogy már szerkesztők sem képesek felfogni az igazam.
Újságíró:
Te: És arról hallott már, hogy 2023.10.10-én a nap és a hold olyan állásban lesz, hogy az összes földünkön rejtőző UFÓ láthatóvá válik?
Újságíró:
Te: Elgondolkodtató: hogy ha az embernek egy apja van, aki átlag 80 évig él, akkor én mint a fia, átlag 80 évig élek, meg amúgy is 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10, szóval nem halok meg, köszönömszépen...Na szóval én elgondolkodnék a helyedben, hogy miért nem ért meg senki
-
Botos Barna
csendes tag
válasz
Dr. Romano #132 üzenetére
Okos vagy! És ha szereted a magyar embereket, akkor még dicséretet is kaphatsz tőlem.
Mert ha magyar- magyart szid, akkor én szégyellem magam mindig. -
Lenry
félisten
válasz
Botos Barna #133 üzenetére
Fel sem fogod, hogy ezt nem húzták ebben az évben még? 5 páros --- 0 páratlan.
de te meg azt fogd már fel, hogy ennek semmi köze az esélyekhez. azt, hogy ezt nem húzták még semmi mást nem jelent, mint, hogy nem húzták még. semmi mást.
nem kisebb az esélye, mint bármely más kombinációra tenni. -
Botos Barna
csendes tag
90 szám 5-ös lottó, 2013. évi húzások 15. húzást követően.
45 páros --- 45 páratlan
2 páros --- 3 páratlan 6, alkalommal húzták 2013-ban
3 páros --- 2 páratlan 3, alkalommal húzták 2013-ban
1 páros --- 4 páratlan 3, alkalommal húzták 2013-ban
4 páros --- 1 páratlan 2, alkalommal húzták 2013-ban
0 páros --- 5 páratlan 1, alkalommal húzták 2013-ban
5 páros --- 0 páratlan
Az a baj nagy tudású, hogy meg sem nézed csak véleményezel. Ez nem baj, De az már igen hogy félre vezeted az embereket.
Fel sem fogod, hogy ezt nem húzták ebben az évben még? 5 páros --- 0 páratlan.
Nézd már meg legalább aki ezt húzta annak csak vagy 4-3-2-0 találata lehetett. -
Dr. Romano
veterán
Na ide egy up-ot, mert úgy látom jó lesz ez, hajrá ne álljatok le, legalább megint műsor van
-
Vakegérke
félisten
válasz
Valóban elgondolkodtató.
Te, aki 53 éves vagy, és mások által fel nem mért tudással rendelkezel, miért nem publikáltál még szaklapokban? Azt nem akadályozta volna meg senki. -
Lenry
félisten
válasz
Babilonba mentem dolgozni1982-ben repülővel, amikor bemondta a pilóta a repülési időt, és hogy 10000 méter magasan vagyunk, és a kinti hőmérséklet -50c' fok. Na mondom magamban akkor az angyalok nem röpködhettek itt fönt, hisz akkor le fagyott volna a szárnyuk. Sem Illés nem röpült tüzes szekérrel az égen.
A múltkor mutatta a Tv, hogy megint felment egy férfi hőlégballonnal a sztratoszférába 30 km magasra egy kabinban. mondom magamba, ha ezt az az illető tudta, hogy védőruha nélkül és kabin nélkül megfagy, akkor ezt az angyalok nemtudták, hogy őket egy csupasz hálóingben röpködnek az 50 fokban. Meg az Indiai Elefántok a levegőben. Azt mondtam magamban oké! De mi tartotta fönt őket,hisz egy madártollpihe is visszaesik a földre ha feldobom. Akkor egy 5 tonnás elefánt, hogyan tud röpülni . Sehogyan sem, csak fikció, nem lehet komolyan venni.ezt mindenki tudja, miért írtad ezt egyáltalán le?
mért nem megy a holdra a NASA. Talán fél a földönkívüliektől?
Nem, azért nem megy, mert nagyon költséges és jól tudják, hogy több 10 milliárd dollár nem ér meg annyit, hogy lehozzanak 300 kg követ. Persze nem mondhatják, hogy értelmetlen volt eddig is odamenni.ez is nyilvánvaló mindenki számára, de még mindig sehogyan nem kapcsolódik semmihez
Ha nekem elém tennék a Tejút rendszer térképét, innen a földünkről megmondanám hol van élet.
hogyan?
De csak könyörgök,senki nem áll mellém.
mert összefüggéstelen marhaságokat beszélsz. ne csodálkozz.
Pedig de jó lenne megmenteni ezt a szép Bolygót.
mitől? kitől?
és megint hogyan kapcsolódik ez bármihez? -
ADAM1337
nagyúr
válasz
"Ha nekem elém tennék a Tejút rendszer térképét, innen a földünkről megmondanám hol van élet."
-
Lenry
félisten
válasz
Botos Barna #122 üzenetére
hogy a hat változatból csak egyet húznak minden héten akkor hogy lehet ugyan az az esélye valakinek?
úgy, hogy pontosan ugyanakkora az esélye a hat közül mindegyiknek. az, hogy a korábbi húzásokban hogyan oszlottak el, ez nem befolyásolja a következő húzást.
ha nem az idei év tizenpár húzását néznéd, hanem az elmúlt 50 év 2000 húzását, akkor láthatnád is ezt
[link] és [link](#123) Botos Barna nem nyújtottál kezet. ideírtál valamit és elvártad, hogy fenntartások nélkül elhiggyük, aztán csodálkozol, hogy egy informatikai portálon van olyan, aki tud számolni...
-
DeltaPower
addikt
válasz
Botos Barna #123 üzenetére
Nem tudni hogy igazad van-e, mert nem mondtál semmit, a semmi pedig ugyanúgy lehet igaz mint ahogy nem.
-
Botos Barna
csendes tag
Elgondolkodtató:
Vissza kel menni Babilonig a tudás bölcsőjéhez, és az ott talált dolgokat tisztába rakni, napjainkig.
Annyira hamisak az ábrázolások a freskók, hogy az avatott szemnek egyből feltűnik, hogy valami nincs rendbe velük.
Babilonba mentem dolgozni1982-ben repülővel, amikor bemondta a pilóta a repülési időt, és hogy 10000 méter magasan vagyunk, és a kinti hőmérséklet -50c' fok. Na mondom magamban akkor az angyalok nem röpködhettek itt fönt, hisz akkor le fagyott volna a szárnyuk. Sem Illés nem röpült tüzes szekérrel az égen.
A múltkor mutatta a Tv, hogy megint felment egy férfi hőlégballonnal a sztratoszférába 30 km magasra egy kabinban. mondom magamba, ha ezt az az illető tudta, hogy védőruha nélkül és kabin nélkül megfagy, akkor ezt az angyalok nemtudták, hogy őket egy csupasz hálóingben röpködnek az 50 fokban. Meg az Indiai Elefántok a levegőben. Azt mondtam magamban oké! De mi tartotta fönt őket,hisz egy madártollpihe is visszaesik a földre ha feldobom. Akkor egy 5 tonnás elefánt, hogyan tud röpülni . Sehogyan sem, csak fikció, nem lehet komolyan venni.
Meg magyarázzák azok akik elferdítik a dolgokat, hogy mért nem megy a holdra a NASA. Talán fél a földönkívüliektől?
Nem azért nem megy, mert nagyon költséges és jól tudják, hogy több 10 milliárd dollár nem ér meg annyit, hogy lehozzanak 300 kg követ. Persze nem mondhatják, hogy értelmetlen volt eddig is odamenni.
Ha nekem elém tennék a Tejút rendszer térképét, innen a földünkről megmondanám hol van élet.
Szeretem volna ha a világ összes sajtója kijön Ürömre, akkor a tornateremben ahol dolgozok, megtudnám mutatni, hogy mit találnánk egy másik lakott bolygón, ha eltudnánk utazni oda, és milyen érdekes, hogy mennyit megspórolnánk vele.
Na ez lenne egy világ szenzáció. De csak könyörgök,senki nem áll mellém.
Pedig de jó lenne megmenteni ezt a szép Bolygót.Üdvözlettel: Barna
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Botos Barna #116 üzenetére
n+1-edik mellébeszélés.
Köszönöm a "választ" ? -
Botos Barna
csendes tag
válasz
Botos Barna #123 üzenetére
Mindjárt írok valamit neked: Ok
-
Botos Barna
csendes tag
Ha vennéd a fáradságot és megnéznéd,hogy a hat változatból csak egyet húznak minden héten akkor hogy lehet ugyan az az esélye valakinek?
Érthetőbben: Ha mondjuk veszel öt lottót a hat változatból de a hatodikat húzzák, akkor neked nem lehetett ötösöd. Ugyan ilyen a számsorok is azért nem érted mert nem is akarod érteni.
Lehet hogy sok iskolád van! De én professzoroknál jártam, akik azt mondták így van.
Csak nem segítettek, mert akkor kiderül, hogy én a nem Professzor, vagyok olyan okos mint a Professzor. -
Lenry
félisten
válasz
Agyasima #120 üzenetére
elméletem szerint a bolondoknak is van egy belső logikája, aminek a saját gondolkodásuk tökéletesen megfelel, még akkor is, ha a valósággal ez köszönőviszonyban sincs.
van egy ilyen őrületem, hogy szeretem ezt a logikát megismerni, hogy utána saját pályájukon győzhessem le őket.úgyhogy én maradok
tudom, én se vagyok normális. -
Agyasima
őstag
Kedves olvasótábor!
Remélem nektek is feltűnt, hogy egy mentálisan zavart egyénnel van dolgunk itt. 2 dolgot szeretnék mondani ezzel kapcsolatban:
- felesleges érdemi kommunikációt folytatni vele, mert számunkra logikus és értelmes gondolatok megfogalmazására betegsége miatt képtelen
- nem szép dolog egy beteg emberen gúnyolódni -
daninet
veterán
Én ezt nem értem.. ez ilyen fény angyalai téma? Vagy belső föld? Vagy ez melyik vallás?
-
Lenry
félisten
válasz
Botos Barna #116 üzenetére
te meg szimplán bemondasz állításokat, amiket nem tudsz bizonyítani.
próbálkozz már meg azzal, hogy el is mondod, hogy mit akarsz, mert addig senki sem fog komolyan venni.
nem értelmetlen rébuszokat meg összefüggéstelen zagyvaságokat akarunk látni, hanem magyarázatot, ami bizonyítható, érthető, és a mai nyugati természettudományoknak megfeleltethető.a "te ezt nem érted, mert nem vagy elég fejlett" meg nem válasz. a tudományok bármely részét legalább alapjaiban meg tudja érteni, fel tudja fogni egy átlag intelligenciájú mai ember, ez is bizonyítja, hogy az adott témakör nem kamu, nem varázslat, hisz bárki a meglévő tudása alapján be tudja illeszteni a megismert világba.
ugyanez az áltudományos baromságokról nem mondható el. -
e=mc²
őstag
válasz
Botos Barna #109 üzenetére
En nem vitatkozom, feltettem egy kerdest a #104-es posztodbol kapcsolodoan, ahol ketszer is le lett irva, hogy egy matematikus igazat ad neked.
Kerdeznem tovabbra is, hogy ismeri-e a valoszinusegszamitast, valamint tisztaban vagy-e vele, hogy az (1 2 3 4 5), a (13 23 33 43 53), a (28 5 85 44 71), valamint barmilyen mas kombinacionak ugyanakkora eselye van, hogy kihuzasra kerulnek?
-
Vakegérke
félisten
válasz
Botos Barna #114 üzenetére
Itt mindenki figyel a másikra, jó társaság ez.
-
Botos Barna
csendes tag
válasz
tupacamaru #112 üzenetére
Ez a papokra nagyon igaz.
-
Vakegérke
félisten
Khm...
Lehet, hogy megtaláltam Botos Barnabás fórumtársunkat? Tény, hogy nyílt sisakkal vállalja önmagát, és ez dicséretére válik.Barna Botos A Big Boss..DD
-
Vakegérke
félisten
A teljes mondat így hangzik:
"Pál András matematikus részben igazat ad neki."
Folytatás is van:
"- Elméletileg igaza van, a valószínűség-számítás is őt támasztja alá. Mégis a szerencse a legfontosabb a húzáskor, hiszen a tuti ötöshöz közel 44 millió szelvényt kellene kitölteni.
Számításaink szerint ez 6 milliárd 600 millió forintba kerülne. Vagyis még nem éri meg."
ForrásÚjdonsült fórumtársunk szépítgeti a dolgot.
-
Botos Barna
csendes tag
Mért vitatkozol arról amit nem tudsz?
Csak ennyire van igazam!
Olvasd el!90 szám 5-ös lottó, 2013. évi húzások 15. húzást követően.
45 páros --- 45 páratlan
2 páros --- 3 páratlan 6, alkalommal húzták 2013-ban
3 páros --- 2 páratlan 3, alkalommal húzták 2013-ban
1 páros --- 4 páratlan 3, alkalommal húzták 2013-ban
4 páros --- 1 páratlan 2, alkalommal húzták 2013-ban
0 páros --- 5 páratlan 1, alkalommal húzták 2013-ban
5 páros --- 0 páratlan
-
e=mc²
őstag
"Pál András matematikus igazat ad neki."
valoszinusegszamitasrol hallott-e mar a matematikusod?
-
Lenry
félisten
válasz
Botos Barna #100 üzenetére
ez még mindig nem magyarázat. ez egy számsor, ami semmit de semmit nem magyaráz
és legyél kedves leszokni arról, hogy mindenkinek körbeküldöd ugyanazt a privátot, mert megint ki leszel tiltva spammelésért
(#104) Botos Barna Pál András matematikus (aki így nagyjából bárki is lehetne, a Google szerint nem létezik) szimplán hülye volt
sokan megjátsszák például a 13, 23, 33, 43, 53 és hasonló számsorokat, ezeknek az esélye az egy százalékot sem éri el.
ahogy az összes többi kombinációé sem. a csavar az egészben, hogy az összes kombinációnak egész pontosan ugyanannyi esélye van "kihúzódni"
-
KYZRR
őstag
válasz
Botos Barna #99 üzenetére
Úgylátom, hogy egy igazi badassel van dolgunk.
-
Botos Barna
csendes tag
válasz
Vakegérke #102 üzenetére
Ezt láttad már?
Olvasd el légy szíves! Ezt rólam írták, és az egész ország olvasta. lehet hogy még te nem?
Pál András matematikus igazat ad neki.
Blikk: Lottó
Ürömön egyre többen játszanak Botos elmélete alapján, azóta több találat születik, bár az öt számot még ők sem találták el. Sok éve kutatja a lottózás rejtelmeit, és rájött arra, hogy Casanovának igaza volt. Saját elméletét követve egyszer Németországban 7300 márkát nyert az ottani lottón.- Casanova nem volt hülye, pontosan tudta, amikor kitalálták a lottózás alapjait, hogy ennyi számból mennyire nehéz eltalálni a kihúzottakat - magyarázza Botos Barnabás. - Igaza volt abban is, hogy mivel a kilencven szám nem egyenes vonalban van a papíron, és a húzáskor sem, három egymás melletti szám kihúzásának minimális az esélye. De a legfontosabb, hogy a számokat szét kell választani párosra és páratlanra. Így hat alapvariációban lehet megjátszani, ezt táblázatba kell rakni. Ha összesen öt számot játszunk, így lehet szétválasztani őket (zárójelben: idén hányszor húzták ki):
3 páros - 2 páratlan
2 páros - 3 páratlan
4 páros - 1 páratlan
1 páros - 4 páratlan
5 páros - 0 páratlan
0 páros - 5 páratlanBotos szerint ez is jól mutatja, hogy miközben sokan megjátsszák például a 13, 23, 33, 43, 53 és hasonló számsorokat, ezeknek az esélye az egy százalékot sem éri el.
- Akik ezeket a variációkat játsszák meg, azok az ablakon szórják ki a pénzt - Van egy kis lottóhúzó gépem, az eredeti alapján készítettem. Számtalan kísérletem is azt bizonyítja, hogy igazam van.
Pál András matematikus igazat ad neki.Dózsa Gabriella
Az eredeti cikk:
Az eredeti cikk
(A kép csak a számítógépre mentve olvasható.)
privát üzenetek -
Vakegérke
félisten
válasz
Botos Barna #100 üzenetére
Hátrébb az agarakkal, kedves fórumtársam, ne rohanj le senkit, légy szíves.
Ha rébuszokban beszélsz, nem csoda, hogy nem értjük mondanivalód.
Talán ha volnál olyan öcsénk-bátyánk, hogy feltárnád előttünk szellemi nagyságod termékét, az örök és megfellebbezhetetlen igazságot, talán még tisztelettel is gondolnánk rád. -
mephi666
nagyúr
-
Botos Barna
csendes tag
Lássuk ezt ki érti meg?
A földi életben , legyenek azok állatok, vagy emberek, a valóságban nincsenek győztesek vagy vesztesek.
A valóságban csak vesztesek vannak, mert egyszer mindenki veszít amikor meghal. Ezért keresek egy olyan embert aki tisztában van ezzel mint én. Negyven éve keresek egy ilyen embert, de nem találok, mert ha találnék már ketten lennénk
Még elképzelni sem tudom, milyen annak az embernek az agya, akinek sok levelet küldenek de még nem is válaszol a másik embernek. Úgy megkérdezném egyszer tőle, tudja-e azt hogy amikor meghal, még ruha is csak akkor lesz rajta ha adnak rá
temetés előtt, mert ha egy pizsamában hal meg, már felöltöztetni is más fogja. A minap beszélgettem egy fúl gazdag emberel (nagyképűvel) megkérdeztem ezt tudja-e, értetlenül nézett. Mert szerintem addig ameddig élünk azon kellene munkálkodnunk hogy az emberek világát jobbá tegyük! Úgy 7 éves lehettem amikor azt hallottam egy öreg bácsitól fiam egy dolgot jegyez meg "batyus halott nincs" most 53 éves vagyok ma is emlékszem rá. Tehát így bátran kijelenthetem elég régóta
tisztában vagyok a dolgokkal!Tisztelettel:
-
Agostino
addikt
jó reggelt! én már nagyon izgulok : ))
-
Eastman
addikt
Miért van olyan érzésem, hogy a fenti tel. szám nem a cikkíróé?
...hanem pl. egy haragosáé?
-
Vladi
nagyúr
válasz
Dr. Romano #92 üzenetére
-
Vladi
nagyúr
Hol van már a válasz? Mért késik, mi lesz már?
Azt mondtad az este meglesz, tényleg, vagy csak szívattál? -
HuMarc
veterán
válasz
Blindmouse #89 üzenetére
Saját nevét elírja... a kórboncznok cz!
-
Blindmouse
senior tag
Tisztelt Botos Barnabás,
kérem ne hallgason rályuk.
Nem volt gyerekszobályuk.
Én is mindig is sejtettem, hogy ha 100 évig élnénk, akkor nem élnénk.
De nem értem miért nem 420?
A 420 miért maradt ki?
Miér pont a 420 maradt ki?
Kéremtisztázza a 420-nak milyen jelentsége van abban amit leírt.
Köszönöm, hogy végre fontos dolgokkal is foglalkoznak itt!Üdvözlettel,
Ifjabb Rácz Dezső
nyugalmazott kórboncnok -
maláj
addikt
mi ez az agyf*sz ???
-
LamaCube
addikt
Hy Botos!
En regen kivandorol nju mexico. Sok ufot keres es talal. Kedves madzsar ismeros mond nekem, hogy te talal elet eredet. Nekem van tv musor az egesz usa es mexicoban. Kuldok repulo ticketet, hogy te jonni mexico. Kartell baratokat erdekli a szer mit te szedsz.
A telefon szam, ahol kapcsolatba lephetsz velem egy szam és betusor: 123287ezö94389ö4u98rzre49t495zö84znvtruhj958rzugtz498reg9hri na ezt fejtsd meg és kuldom airport ticket.Udv
Pataky Attila -
Móci
addikt
-
hoffman_
nagyúr
made my day. sírok. meg rajtatok is, köszi
(Franco nagyon sziporkázol végig #3 és #78 az különdíjas
still)
-
Móci
addikt
Ebből az anyagból én is kérnék, amit a fórumtárs szívott/nyelt/ivott/lőtt.
-
DeFranco
nagyúr
-
baluka26
veterán
Ez egy olyan bejegyzés, amiből egy **** betűt sem tud felfogni az agyam.
Kulturáltabban, ha kérhetem!
[ Módosította: Prof01 ]
-
Teljesen hibás a felvetés, sem az atlantisziak, sem a belsőföldön élő emberek nincsenek beleszámolva.
-
djculture
félisten
Erre mondaná a kolléga hogy látszik hogy bezárták a Lipótot.
-
Prof01
veterán
Na, megvolt a napi humor is, köszönöm!
-
Vakegérke
félisten
Azért érdemes elolvasni, mert talán ez az írása fedi fel leginkább gondolkodásának kuszaságát, és azon vágyát, hogy szeretne szerepelni, "valaki" lenni.
Meg nem értett lélek, aki jó harminc éve dolgozik néhány világrengető kérdés megoldásán, és tudósokat megszégyenítő eredményeket ért el, bár ezt még nem ismerte el senki.
Részemről tényleg sajnálom Barnabást, bár nincs kizárva, hogy csak etet mindenkit, és röhög a markába.
-
akom
őstag
Megvan a megoldás!
42 -
HuMarc
veterán
A számsor 11. (280-nal végződő sor) sorában hiba van! Ha nem hiba, akkor megvan a megoldásom, és megtaláltam a Fényt, ami elvezet az Egyházhoz, hogy meggyónjam bűneimet, és gyarló testem a az Istenek Urának áldozzam.
-
HuMarc
veterán
Kedves Botos Barnabás!
A gyakorikerdesek.hu nevű, rendkívül színvonalas és mindenféle újdonságra nyitott webportál bizonyára szívesen fogja látni önt, ezzel a remekül levezetett és bizonyára történelmileg is 100%-ban helytálló levezetéssel. Én bizonyára csak azért nem értem, mert gyarló elmém nem képes felfogni azt a fenséges igazságot, melyet irományod hordoz magában
@Többiek: Ez valami hatalmas átverés vagy viccelődés?
Csak én nem értem, vagy Botos Barna tényleg
?
Egyébként olvastam már ilyen írásokat, gyakorikérdések-en, csak ott reptoidokkal magyaráznak mindent. A földi élet megalkotói is Ők... Ha ezt kedves Botos Barnabás nem tudja, valószínűleg nem járt iskolába.
A válasz csak 42! Nem több, és nem kevesebb. Ez az Élet, a Világmindenség, meg minden.
-
beefjeez
senior tag
Ez egy vicc?
-
lapa
veterán
FAU V
ez a legjobb eddig.
-
Vakegérke
félisten
válasz
DeltaPower #60 üzenetére
Ugyanonnan idézek. Elnézést a hosszáért, de érdemes elolvasni.
"#2 Botos Barnabás 2010-06-27 21:07:09
Botos Barnabás aki megfejtette föld élet kialakulását Tisztelt Sajtóosztály! Az emberiség és az állatvilág eredete. Szeretnék egy világszenzációt bejelenteni. 30 év kitartó kutatás eredményként megfejtettem az emberiség és az állatvilág eredetét, hogy miért vagyunk és élünk az általunk ismert Föld nevű bolygón. Honnan származik az élet, amit oly sokan már előttem is próbáltak megfejteni, eredménytelenül. Nagyon sok megfigyelés előzte meg az összegzéseimet, sok tudományos okfejtést hallgattam meg és olvastam el. Arra az eredményre jutottam, hogy azért nem találta meg senki sem az élet eredetét, mert nem jó irányban kutatott. Birtokomban van két könyvben leírt megközelítés, melyben valamit figyelmen kívül hagytak. Márpedig ez szerintem kézzelfogható bizonyíték lett volna, ha jobban odafigyelnek egy kicsit. Úgy vélem, a hiba abban volt, hogy mindenki, aki eddig ez irányban kutatott, a maga hasznára akarta ezt a tudást fordítani. Több ezer évvel ezelőtt már megírták, akik ugyancsak keresték az élet eredetét, hogy aki megfejti majd egyszer, az nem sajátíthatja ki majd ezt a tudást, mert ezt mindenkinek meg kell ismernie. Az írásban ez így szól „Azt napkelettől napnyugtáig mindenki látni és hallgatni fogja…” Tulajdonomban van három olyan könyv, aminek összegzése mindenre megadja a magyarázatot, miért lett élet a Földön, miért van napjainkban is élet a Földön, és miért nem lesz már sokáig élet. Bizonyítékom van rá, hogy nincsenek ufók, és ebből adódóan az Univerzumban a legértelmesebb lény az ember. A könyveim összegzése megadja a választ azokra a kérdésekre, hogy miért hasonlít a csimpánz genetikai kódja 99,4% az emberére. Ezt angol tudósok állapították meg nemrégen. Hibás az életről alkotott képünk, s ez a vesztünk felé vezető utunk oka. Amennyiben sikerül végre találnom egy olyan újságot, ahol ezt sajtókonferencián bejelenthetem, és a világ összes újságja leközli majd, akkor egy televíziós műsorban elmondhatom, hogy levethetjük magunkról a butaságot. „A világmindenségnek és az emberi hülyeségnek nincsenek határai, illetve az elsőben nem vagyok biztos „ – mondta Einstein. Ezért kérem az önök segítségét, hogy nyilatkozhassak és megdöbbenthessem a világot a valóságról, melyet senkinek sem sikerült megfejtenie már 11000 éve, mióta úgymond civilizációban élünk. Azért nem írom le bővebben, hogy mit tudok, mert 3 könyvet megtöltene az ismeretanyagom. Majd egy sajtókonferencia keretében mondok többet, és ott fel lehet tenni a kérdéseket, aztán már megjelenhetnek a cikkek. Bizonyításom 100 %, nálam így működnek a dolgok. Várom megtisztelő válaszukat. Utóirat: Amennyiben sikerül címoldalra kerülnöm, abban az esetben ragaszkodom hozzá, ez legyen a cikkben: Egy magyar férfi megfejtette az emberiség titkát. Miért lettünk - emberek, miért vagyunk – emberek, és miért nem leszünk már sokáig mi - emberek. Azért ragaszkodom, hogy benne legyen a magyar férfi elnevezés, mert én nem megyek el külföldre nyilatkozni (ahol valószínűleg több szerencsém lenne, mert a sajtó ott „jobban harap az ilyen sztorira”. Azt akarom, hogy minden magyar büszke legyen arra, hogy magyar. A magyarokat mindig is érdekelték az emberek és az emberiség sorsa. A magyar ilyen típusú ember. Tisztelettel: Botos Barnabás Mobil: 06-30-578-2201 Ellenőrizte: Nagy Béla az MTA doktora Magyar Tudományos Akadémia E-mail:nagyb@office.mta.hu"
Kezdem sajnálni meg nem értett fórumtársunkat.
-
Tim82
félisten
válasz
Botos Barna #19 üzenetére
Ilyen durva helyesírási hibákkal ír a SETI irányítója... Vagy már a SETI-nek is van Indiába kihelyezett ügyfélszolgálata.
DeFranco: nem rageletter-nek tűnik, inkább amolyan sablonlevélnek.
-
DeltaPower
addikt
Sírok!
#3 Botos Barnabás 2010-10-20 11:57:18
Tisztelt Szerkesztőség! Egy kis csemege. Tudja akkor lett gyanús az Ufó nekem,mikor egy Amerikai pilóta azt mondta,1945 ben rálőtt az Ufóra, az meg vissza lőtt rá. majd villámgyorsan el tűnt. mire azt gondoltam, mért tesznek egy Ufóra fegyvert, ha átrepült sok galaxist hogy ideérjen, előre tudta hogy ráfognak lőni. Ha megnézi a német Ufót, azon valóban van gép ágyú tehát ha találkozott vele a levegőben, azért tudott rá visszalőni. Most pedig elmondom hogy volt a találkozásuk 1945 ben. A hoz hogy egy Ufó akkor, 1945 ben felemelkedjen, sugár hajtóműnek kellett felemelnie, és mivel csak a németeknek volt ehhez hasonló technikájuk, rászerelték mint a mai Herrierekre, és így tudott felemelkedni. Köztudott hogy az akkori Amerikai repülők 180-360 km rel repültek, a FAU V rakéták közel 1000 km rel, és ilyeneket szereltek az Ufókra könnyen lehagyta őket. Ilyen egyszerű a megoldás, tehát azért tudott 1947 ben leesni Roswellben egy Ufó, mert a megszerzett Ufóval kísérleteztek amit a németektől loptak titokban, de mivel nem működöt hanem leeset, elkellet tüntetni és így lett belőle helyben felszálló repülő. Tisztelettel: Botos Barnabás 06 30 578 2201
forrásNáciufó! Fauvé! Világvége! Sugár és hajtó mű!
Ismerek egy hasonló embert, bizonyos Német Imre, akit gyerekkorában kicseréltek az ufók, akiknek a származási helye a "Kripton bolygó, Sziriusz naprendszer", azóta is rendszeresen zaklatják, cekcuálisan! Valószínűleg azért választották őt, mert jóformán az ereiben is kannás bor folyik!
-
Agostino
addikt
válasz
Botos Barna #55 üzenetére
RSS: iratkozz fel! ?
-
KYZRR
őstag
Hát. ennek annyi köze van a logouthoz, mint Mozartnak a CNC forgácsolashoz.
Ha elmész, legalább vigyél magaddal egy üzenetet.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Botos Barna #56 üzenetére
Jó pihenést kívánok, és köszönöm a privit.
-
Botos Barna
csendes tag
válasz
Botos Barna #54 üzenetére
Holnap reggel leszek. Addig is törjétek a fejeteket, mert egyikőtök sem tudja a megoldást.
-
Vakegérke
félisten
válasz
tupacamaru #51 üzenetére
Felőlem jöhet, nem fogok haragudni érte.
Egyébként bocs, hogy nem jeleztem, a Te linked alapján találtam rá pihenőfélben lévő fórumtársunk idézett szövegére.
-
Dany007
veterán
Én inkább arra lennék kíváncsi, hogy mindezzel mi a cél?
Mert a naagy naaagy Maja világvége valahogy k....ra nem jött be! Ennek mégis mi az értelme? Kinek jó ez? Hogy "kiszámolta" valaki ezt a valamit. Oké. És? Mit érünk el vele? Féljünk tőle mert jön a világvége megint?
-
Vakegérke
félisten
Én még nem kaptam, de reménykedem...
Szerk: Hopp, hatásszünet van. Botos Barna pihenni tért.
-
szumoo
senior tag
Ha tudom, hogy kapok okosító privit, akkor sose írok ide, csak olvasom...
Sz.
-
Vakegérke
félisten
"Elvégeztem egy számítást ami érdekelni fogja Önt, és az embereket is!
2013. év 04. hó 16.án a föld nevű bolygó lakossága kb 6 milliárd ember.
2113. év 04. hó 16.án tehát 100 év múlva ez a 6 milliárd mind halott lesz, fele már 50 év múlva."Idézet innen:
"Elvégeztem egy számítást ami érdekelni fogja Önt, és az embereket is!
2010. év 11. hó 14.én a föld nevű bolygó lakossága kb 6 milliárd ember.
2110. év 11. hó 14.én tehát 100 év múlva ez a 6 milliárd mind halott lesz, fele már 50 év múlva."Szóval egyértelmű, hogy a Föld lakosságának száma konstans.
Gratulálok a szerzőnek. -
DeFranco
nagyúr
válasz
tupacamaru #31 üzenetére
Én nem kaptam semmit. Akkor most másolat vagyok????,,?,?
Egy újrareg????4!!?
Egy... egy... egy... sonky-klón?????,,??
-
LackoMester
addikt
válasz
tupacamaru #40 üzenetére
Mert?
ja, lehet, h. lesújt rám a Pitagoras tétele.
-
Jhonny06
veterán
válasz
tupacamaru #31 üzenetére
Azt hittem csak engem bombáz az első hsz miatt, de ezek szerint mindenkit megtalált
-
tupacamaru
veterán
válasz
LackoMester #39 üzenetére
Te meg ne tegezzzd!
-
LackoMester
addikt
Ezt most Te komolyan is gondolod, vagy csak játszod a okoshülyegyereket. Vagy ennyire bonyolult a matek.
Elnézést, ha túlságosan nyersre sikerdett a hozzászólásom.
-
Svájcinéger
őstag
"Elvégeztem egy számítást ami érdekelni fogja Önt, és az embereket is!"
Ne magázz !!!!!
-
Lenry
félisten
válasz
tupacamaru #31 üzenetére
meg
-
Dr. Romano
veterán
"Feltettem magamnak a kérdést, mért ilyen kegyetlen a mi világunk?"
Erre csak Palik Laci tudhatja a választ.
-
Pickle Rick
senior tag
OMG... erre tényleg csak ezt tudom belinkelni: [link]
-
Jim-Y
veterán
Tuti itt van a kutya elásva
20-40-60-80-100-120-140-16-0180-200-220-240-260-280
-
Lenry
félisten
megpróbálok racionális maradni...
magyarázd el kérlek, hogy a fenti számsor hogyan is bizonyítja az állításaid. nem, az, hogy "nem vagy elég érett" az nem magyarázat, hanem mellébeszélés.
-
lapa
veterán
válasz
legalább nem valami hasznos emberek idejét vesztegetted, ez is egy kezdet. csak elég erősen kell akarni.
a kutyám bajszának vége nagyobb keresztmetszetű, mint a töve.
-
szumoo
senior tag
Mondjuk egy 20 - 90/60/90 számsorhoz tartozó kép elemzésének jobban örültem volna, de ez a téma is biztos érdekes vkinek.
Kíváncsi vagyok, mi fog ebből kisülni.
Sz.
-
Jim-Y
veterán
Nekem az első reakcióm az volt, hogy "ez
hübuta"?!
Ez az írás vetekszik a macskám ma lenyelt egy szőrgolyót témájú logout írásokkal.. -
DeFranco
nagyúr
válasz
tupacamaru #22 üzenetére
Nem volt fele az átlagéletkor. Évmilliárdok óta pontosan 80 évig élünk. Történelemhamisítás. Másolatok. Roixangok. Hoombla. Fény. Vitál.
-
Dany007
veterán
válasz
Elolvastam. Ez kb semmit nem mond. Azt mondja, hogy előbb publikáld valahol az elképzelésedet... Gondolom valami szakfolyóiratra gondol. Nem egy informatikai portálra.
Azért kíváncsi lennék, hogy a Science magazin vagy a Physics mit szólna hozzá!Hát hajrá!
De annyi segítséget adhatok, hogy jelenleg már több, mint 7 milliárd ember él a Földön. Úgyhogy azt legalább javítsd át... Hagyd hogy a végén röhögjék el magukat. -
EczkE
veterán
Humával jó barátok lesztek.
-
Botos Barna
csendes tag
Ezt azért olvasd el!
Seth Shostak a Seti program irányítója ezt másként látja!
Dear Mr.Barnabás:
Getting your work published is not really so much a matter of " connections" as it is of having
something new and important to say. I cannot write about yoyr research unless I have some
reason tobelive it's true...and that generally means that you have published it in a
professional journal somewhere. That is what I woul first recommend to you -- to publish
your ideas in a journal. After that, the news media will find you quite quickly.Most sincerely,
Seth Shostak
sshostak@seti.org -
eddie17
addikt
-
Dany007
veterán
Atya ég!
Erre szokták itt mondani, hogy süllyed a színvonal!
-
lapa
veterán
robotkezet kívánni lehet?
nekem is 7 milliárd rémlik. ez a számsor a bizonyíték: 7-0-0-0-0-0-0-0-0-0.
-
DeFranco
nagyúr
Most minden ki fog derülni. Hívom Önt, vagy az Ön eredetijét. Ha tudja fogadni a hívásom, akkor ön az eredeti. Ha nem, akkor rossz hírem van.
Ha a tarkóján bizsergést érez, akkor az azért van, mert az irányító csipje túlterhelődött. Ez esetben jegelje, és igyon sok folyadékot.
-
varga.tamas
tag
OMFG röviden.
-
Lenry
félisten
ebben az írásban egyetlen koherens mondat sincs.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Botos Barna #6 üzenetére
Igen biztosan így van, és akik 100-120évig élnek azokra mit mondasz ők csaltak ?
-
eddie17
addikt
válasz
Botos Barna #5 üzenetére
Valószínű. Sosem állítottam az ellenkezőjét. Csak egy tényre világítottam rá. Remélem egyszer a fény engem is elér, és beragyogja borongós, unalmas, és tudatlan életemet.
Mod: Kedves DeFranco!
Akkor lehetséges, hogy én is másolat lennék? És nincs önálló tudatom? Irányítanak?A telefonhívását várom, és remélem ezzel megfejtődik az univerzum titka!
-
eddie17
addikt
Kedves Barnabás!
Sajnálattal közlöm, de az emberi faj már a 7. milliárdot is elhagyta. Így kérem számolja újra a képletet.
Köszönöm! -
DeFranco
nagyúr
Igen, már én is látom a fényt! Köszönöm
-
Jhonny06
veterán
Már ide is eljutottak.. : O
Aktív témák
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- E-book olvasók
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- iPad Pro m2 11" hibátlan 2026.07.26. Apple Care + full dobozos
- BESZÁMÍTÁS! iPhone 16e 128GB Black - 100% akku - Apple gari
- BESZÁMÍTÁS! iPhone 14 128GB Red - 100% akku
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam új akku gar
- XPS 15 9530 15.6" FHD+ IPS i7-13700H RTX 4060 16GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest