Új hozzászólás Aktív témák

  • st6969

    őstag

    válasz lovas93 #20299 üzenetére

    Én már egy jó ideje keresgélem az utódot. Az akksi idő botrányos már (bár érdekes módon 1-2 éves korában sem tudtam olyan SOT-ot, ami elérte volna a többi tulajénak legalább a felét). Nálam BT, 1 SIM, mobilnet, WIFI, GPS folyamatosan be van kapcsolva, de csak azért, ha valami olyasmit használok, akkor ne kelljen külön kapcsolgatni, ha meg nincs használatban, úgysem fogyaszt (kipróbáltam úgy is, hogy minden ki volt kapcsolva, számottevő különbség nem volt).
    1 nap már csak akkor van meg, ha nincs sok fotózás és GPS használat. 2 hete 85%-kal kezdtem a reggelt, városi séta-navigáció és közben sok fotózás használattal 14:30-kor megadta magát. Ilyen gatya előtte még soha nem volt, pedig gyakran használom így városnézéshez.
    Na mindegy, most már komolyan nézegetem a lehetséges utódot, ami nagyon nem könnyű (túl jó és szerethető ez a telefon). Realme GT2 Pro-nál tartok én is, de a kamerában bizonytalan vagyok, hogy lesz-e előrelépés. A wireless töltést már elengedtem, én sem akarom átlépni a 200ezres határt.
    A szoftvere nem rossz, a családban van 2 is (persze én is Miui-t használok 4 éve, de szerintem meg lehet szokni a Realme-t is).
    Tradingshenzen-en jó árak vannak, csak kell egy kis bátorság onnan rendelni (garancia pl.). Explorer edition is kapható. Ott a Oneplus 11 is jó áron van, igaz, túl a kereten.

    #20301 janeszgol
    Szoftver támogatás csábító, de én a virtual proximity sensortól kicsit fázok (igaz, rossz tapasztalatot még nem hallottam, pedig A33-as van több ismerősnek is), illetve a 25W töltés eléggé óvatos :))

Új hozzászólás Aktív témák