Új hozzászólás Aktív témák

  • Ixion77

    őstag

    válasz lugosi #19576 üzenetére

    Felesleges spekulálni, mivel már ismertek a listaárak. A német árból kikövetkeztethető a magyar (Euró/1.19*EurHuf*1.27)

    Ahogy mikrofon írja, a natív obik minősége érdekes lehet. A Nikon nagyon esküszik rájuk, és tudnak is kiváló lencséket készíteni, de puding próbája az evés.
    Szerintem ahhoz nem elég ütős a két új gép hogy a Sonyra váltottak visszaváltsanak. Arra viszont elég, hogy a Nikonosokat házon belül tartsa. Ezért volt a korai bejelentés is: augusztusban bejelentették, de csak novembertől szállítják az A73 vetélytársát, ami már fél éve piacon van. De aki eddig várt, már tud várni pár hónapot. Most azt látja, hogy kb. ugyanazt megkapja a Nikontól is mint a Sonytól, és nem kell azonnal cserélni obiparkját.
    Sonysok meg megnyugodhatnak annyiból, hogy nem tudott a Nikon lényegesen rálicitálni az A73/A7R3 duóra. Nekem megint olyan érzésem van, hogy a Nikon pont annyit tett le az asztalra, amennyit szükséges volt. Az is kikövetkeztethető, hogy mik lesznek az A7S3/A74/A7R4 újdonságai: 10 bit HDR, nagyobb frissítésű és felbontású EVF, kicsit nagyobb váz, kicsit nagyobb kijelző, obi melletti custom gomb, ExpCorr tárcsa helyett user defined tárcsa.

    (#19578) mikrofon: Az adapterezett lencsékről is van már infó.

    Nikon Z 7 First Impressions Review
    Nikon Z 7 pre-production sample gallery

    [ Szerkesztve ]

    "Seems like humanity needs war and famine to correct itself."

Új hozzászólás Aktív témák