Új hozzászólás Aktív témák

  • mikrofon

    veterán

    Kb. két hete megfigyeltem a következőket. Mivel azóta ez így is maradt, így van egy következtetésem, ami jó hír lehet azoknak akik már nagyon várják a Batis 2/40 CF lencsét.

    Tehát Kb. két hete a nagyobb forgalmat lebonyolító nemzetközi fotós kereskedésekben (sót a szürkeimportos kereskedések egy részében is) nincs raktáron a Zeiss Batis 1.8/85 lencse. Rendelésre lehet 7-21 nap beszerzési idővel megvásárolni. Ugye ez korábban nem így volt, sőt a többi típus is jelenleg raktárról vásárolható.
    Eddig tartott a megfigyelés, most pedig a saját következtetésem jön.
    Mivel ez két hete így van és ugye évek óta kapható, így nem a kereslet növekedett meg ennyire, hanem nem gyártják. Mégpedig azért, mert helyette, ugyan azon a soron, ugyan azokból az alapanyagokból gyártják a Batis 2/40 CF lencsét. Ugye mikor az első képek megjelentek az első adatokkal az a hír járta, hogy nagyon hasonló lesz méretben a Batis 1,8/85-höz.

    Tehát szerintem már raktárra gyártják a Zeiss Batis 2/40 lencséket és kivárnak vele, hogy nagyot üssön, tehát azt lehessen bejelenteni, hogy egy hét múlva szállítjuk a mától előrendelhető példányokat... Ráadásul mivel a 1.85 helyett is ezt gyártják, így az elején nagyobb mennyiséget tudnak gyártani.... Ez olyan valóban Zeiss-es lenne.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák