Új hozzászólás Aktív témák

  • mikrofon

    veterán

    Ha már garancia. Van két hasznos infóm és egy kérdésem!

    A fekete kártyás, ami garanciahosszabbítás baleseti fedezettel. Nem pluszban növeli a garancián felüli időt, hanem a termék eredeti vásárlási időpontjától érvényes. Tehát ha már majdnem egy éves az objektívem és veszek egy "Sony plusz 5 év gyári garancia baleseti fedezettel" garanciakiterjesztést, akkor nem onnan indul, hanem az eredeti vásárlás dátumától., Tehát már csak négy évig érvényes....
    Ráadásul ugye ezt úgy is megtehetem, hogy külföldről veszek egy használt, de még gyári garanciális objektívet, amihez megvan a számla és/vagy lepecsételt garanciajegy, majd rendelek egy ilyen kártyát, és azt online aktiválom.
    Érvényesítéshez az aktiválás utáni elektronikus új szerződés és az eredeti számla, vagy lepecsételt garancia jegy kell...

    Baleseti fedezet érdekes kérdés számomra. Mégpedig, ugye baleset eseténi is javítják a terméket. Akkor ez azt jelenti, hogy semmi szükség az UV-szűrőre, mert ha összekarcolom a lencsét, akkor kicserélik ingyen a frontlencsét?

    Ráadásul további érdekesség, hogy nem csak egyszer használható, tehát attól, hogy baleseti fedezetet érvényesíted, nem szűnik meg, hanem a javítás után ugyan úgy érvénybe marad, ameddig le nem jár az időtartam. Tehát többször is cseréltethetek első lencsét???

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák